Basisrecept biefstuk bakken

Recepten > Vlees > Basisrecept biefstuk bakken

Vlees - Basisrecept biefstuk bakken

12 basisrecept biefstuk bakken

 

Aantal personen: 4
Bereidings tijd:
Menugang: hoofdgerecht

Ingrediënten

- 2 eetlepels boter
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 biefstukken, op kamertemperatuur

Materialen
- keukenpapier
- aluminiumfolie

Bereidingswijze:

Bereiden
Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met (versgemalen) peper. Verhit 2 eetlepels olie en 1 eetlepel boter in een koekenpan. Laat twee biefstukken in de pan glijden als de boter begint te kleuren en het schuim is weggetrokken. Bak het vlees in 1 minuut aan beide zijden op hoog vuur. Matig het vuur en bak de biefstukken nog 2-6 minuten, afhankelijk van hoe doorbakken je ze wilt. Keer het vlees regelmatig. Haal de biefstukken uit de pan, wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten. Herhaal met de overige twee biefstukken. Bestrooi de biefstukken met zout en serveer.

Beoordeel het basisrecept biefstuk bakken recept:

 (5 stemmen)

 
Tags: hollands, snel, bakken, biefstukken, basis, vlees, hoofdgerecht, 4 persoons

Bron: AH Recepten

Door:



Reacties

Nog geen reacties..


12 basisrecept biefstuk bakken
Print recept

Iedere dag om 15:00 uur een nieuw recept?


of

  © 2009 - 2018 ReceptenVandaag.nl       Links Disclaimer
        Partners Contact