De lekkerste snacks tijdens je truffeltrip

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat het gebruik van paddo’s gevaarlijk kan zijn wanneer je niet goed in je vel zit. Dit komt, omdat paddo’s een vorm van psychedelica is, waardoor een trip van paddo’s wisselende effecten kan hebben.

De voorbereiding voor het gebruik van paddo’s

Het is erg belangrijk dat je goed voorbereid aan een trip begint. Dit komt, omdat je helemaal relaxed moet zijn voordat je begint aan het gebruik. Verzeker jezelf dat je genoeg te eten en drinken in huis hebt wat je natuurlijk lekker vind. je kunt magic truffels kopen en eet ze normaal gesproken op een lege maag, omdat dit zorgt voor het beste en sterkste effect. Wanneer je voelt dat je een beetje slap wordt en honger krijgt, zul je zien dat eten enorm helpt hiertegen. Verder is bij het gebruik van paddo’s de eetsensatie een hele unieke ervaring.

Lekkere recepten

Een lekker recept bij het eten van een paddo: Spaanse tomaatjessalade. Dit recept is erg lekker en makkelijk wat het fijn maakt tijdens het gebruik, omdat je niet meer iets hoeft op te warmen en het is makkelijk om te maken met een paar simpele ingrediënten.

Een ander lekker recept wat goed te combineren is bij het gebruik; zelfgemaakte frikandelbroodjes. Je moet natuurlijk wel houden van het eten van vlees om dit lekker te vinden. Het is erg makkelijk om te maken omdat dit niks meer is dan: bladerdeeg met daarin een frikandel en curry. In dit recept gebruik je een een rol bladerdeeg, frikandel, 1 heel ei, 4 eetlepels fijne mosterd en curry of ketchup erbij.

Een ander lekker recept

Wanneer je houdt van wokken of roerbakken is een handige manier om in een korte tijd lekkere en voedzame maaltijden op tafel te zetten. Dit kunnen Thaise roerbakschotels tot pittige kip zijn. Omdat bij het wokken en roerbakken het eten een korte periode verhit wordt, blijven de vitamines in de groenten behouden.

Wokschotel is een super lekker recept die wordt bereid in de wokpan. Verhit de pan en bak de garnalen 3 minuten. Haal hierna de garnalen uit de pan en doe deze overdekt in een schotel of bakje. Wanneer je dit hebt gedaan doe je rijst met sambal en gember in de pan en dit laat je voor 4 minuten op hoog vuur bakken. Tip: druk tijdens het wokken met een houten lepel op de rijst, om de smaak volledig in te laten trekken. Voeg vervolgens de wokgroente toe en doe dit 3 minuutjes mee roeren met de rijst en gember. Doe hierna de garnalen terug in de pan en bak dit 2 minuutjes mee. Er kan voor gekozen worden om peper en zout toe te voegen maar dit verschilt per persoon.


Blog item delen: