Heerlijk bbq op het water, voor een unieke ervaring

Ben jij op zoek naar een uniek uitje? Event op het water brengt BBQ en uitje op het water nog dichter bij elkaar met een BBQ boot. Of ga voor een rondvaart door Amsterdam heen. Ben je toe aan lekker genieten met je gezelschap? En wil je iets unieks organiseren? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor jullie.

Heerlijk eten op het water

De BBQ boot van Event op het Water is het meest unieke uitje van Nederland op het water. Wij zijn de nummer één op gebied van bemiddeling op het water en staat erg hoog aangeschreven op google en niet voor niks is onze waardering met bijna vijf sterren beoordeeld. Al onze klanten zijn super tevreden over ons en dat komt omdat onze dienstverlening top is en wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van varen en horeca.

Echt een feestje op het water

Alle boten waar wij mee samenwerken zijn voorzien van de nieuwste geluidsapparatuur en ervaren schippers. Zij kennen de wateren in Rotterdam en zijn bekend met de mooie plekjes van Rotterdam. Onze schippers vertellen u graag over de haven van Rotterdam en ook over de geschiedenis van Rotterdam. Elke keer als wij meevaren komen wij weer nieuwe dingen te weten. Dat maakt de vaartocht uniek en ook nog is informatief. 

 De BBQ Rotterdam is een begrip in Rotterdam en jarenlang is Event op het water hier actief voor de meest gezellige vaartochten van Rotterdam.  We hebben gediplomeerde koks in huis die met plezier uw vlees marineren. Voor de BBQ boot Rotterdam arrangementen kunnen we samen met u een menu samenstellen voor uw gasten. De opties zijn dan ook eindeloos en alles is bespreekbaar voor dit arrangement. Heeft u een allergie? Geen probleem we kunnen hier rekening mee houden zodat u toch kunt genieten van de heerlijke BBQ gerechten van Event op het Water.

Of ga voor een privé cruise

De privé cruise houdt in dat u met uw gezelschap samen apart op een boot een rondvaart maakt door de grachten van Amsterdam en niet samen gemixt wordt met een onbekend gezelschap. Bij de privé cruise van Event op het Water bent u exclusief alleen aan boord op één van onze boten. We hebben verschillende boten tot onze beschikking die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes. We kunnen tot maximaal 70 personen op één boot ontvangen. Wij mogen 7 dagen in de week 24 uur per dag varen daarom bent u bij ons niet gebonden aan vaste tijden. Ook de duur de van de tocht u in overleg met ons bepalen. Wij varen al vanaf 1,5u uur. De op- en afstaplocatie is ook flexibel en kunt u kiezen waar een mogelijkheid is om aan te meren. Wilt u bijvoorbeeld opstappen bij het centraal station van Amsterdam en afstappen bij het Anne Frankhuis? Event op het Water maakt het mogelijk.  

Opstaplocatie in de grachten van Amsterdam

Bij Event op het Water heeft u de mogelijkheid om op verschillende plekken op- en af te stappen. Dit is geheel anders dan bij de grotere boten van Event op het Water. Daarbij zijn we gebonden aan vaste op- en afstaplocaties. In Amsterdam stappen we hierbij op achter het centraal station van Amsterdam namelijk pier 14 oftewel de Ruyterkade 14. Bij de rondvaart Amsterdam boten van Event op het Water is het mogelijk om bij verschillende grachten op te stappen. Of het nu is bij het Anne Frankhuis of bij de Heineken experience het maakt ons niet uit. Overal in de grachtengordel van Amsterdam zijn aanlegsteigers. Als de steigers vrij zijn dan kunnen wij eraan meren. Dit is ideaal als we een transfer wilt maken zodat u bijvoorbeeld aansluitend van de rondvaart Amsterdam bij Event op het Water een bezoek wilt brengen aan één van de prachtige toeristentrekkers wat Amsterdam te bieden heeft.

Arrangementen rondvaart Amsterdam

We hebben bij Event op het Water ook verschillende arrangementen tot onze beschikking wat u uit kunt kiezen. Het meest unieke en leukste drankarrangement wat wij u kunnen aanbieden is het speciaal bierproeverij arrangement. Dit arrangement bestaat namelijk niet alleen uit drank maar ook uit uitstapje naar of tijdens de rondvaart.

 Het speciaal bierproeverij arrangement van Event op het Water is al te boeken vanaf 25 personen. Hierbij heeft u de keus uit onbeperkt, tapbier (Heineken), diverse soorten huiswijnen en onbeperkt frisdranken en sappen. Daarnaast heeft u de keus om 4 verschillende soorten speciaal bieren waarvan u er 3 per persoon mag nemen.

Uiteraard is het borrel boot drankarrangement uit te bouwen met een BBQ boot arrangement. Dat u tijdens het Pilsen ook lekker kunt eten en genieten van de vers bereide BBQ gerechten. Die onze kok aan boord live voor u bereid op het achterdek.

Tijdens de rondvaart kunnen wij ook het dak open doen en kunt u genieten van het lekkere zonnetje en alle geluiden en muziek wat te horen is op de Amsterdamse grachten.

Specialbieren op het water

Mocht u denken wij willen meer weten over de brouwerij dan zijn de speciaal bieren van brouwerij de Prael echt is om te nemen. Wij kunnen aanmeren midden op de wallen bij brouwerij de Prael zodat u samen met uw gezelschap een rondleiding te nemen bij deze Amsterdamse brouwerij. Hoe leuk is dat!

Dus bent u opzoek naar een bootverhuur bedrijf in Amsterdam? En heeft u interesse om met de ons te gaan varen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voorwaarden neem dan gelijk contact met ons op via onze website en vraag een offerte aan. Wij zullen binnen 24 uur ervoor zorgen dat er contact met u opgenomen wordt.

 


Blog item delen: