Feestelijke verwennerij uit Kampen

Voor alle winkeleigenaren en bedrijven is kerst een drukke tijd. Er moeten allerlei relatiegeschenken de deur uit, en die stapels kerstpakketten moeten nog aan het personeel gegeven worden. Maar ook voor de gewone doordeweekse werkdag mag je best je personeel trakteren op wat lekkers. Voor de heerlijkste koeken, smakelijke chocolade en snoepjes kan je het beste terecht bij Van Dijk Groothandel in Kampen. 

Feestelijke chocolade

Als bedrijf wil je natuurlijk je personeel trakteren op kwalitatief goede chocolade en andere zoetwaren. Bij Van Dijk Groothandel is er voldoende keus uit diverse kwalitatieve chocolade. Wij zijn een echte specialist op het gebied van chocolade en kopen alleen de beste chocolade in. Zo hebben wij Sorini chocolade die heerlijk smaakt en er feestelijk uit ziet. Of wat dacht je van smeuïge Côte d’Or repen? Dat is nog eens smullen. Onze bonbons, luxe chocoladeletters en chocoladerepen zorgen voor kleine geluksmomentjes. Met onze grootverpakkingen is het makkelijk uitdelen op de (vele) afdelingen van je bedrijf. Dat is nog eens een lekkere verrassing!

Chocolade groothandel

Wil je chocolade kopen voor je delicatessenzaak? Dan ben je juist bij Van Dijk Groothandel aan het juiste adres. Als gespecialiseerde chocolade groothandel bieden we jou bijzondere en heerlijke chocolade aan. Bij ons kan je gerust grootverpakkingen snoep, drop en chocolade kopen. Zo heb je altijd een mooie voorraad van de lekkerste zoetwaren in huis. Dat voorkomt teleurstellingen bij je klanten. Heb je een chocolade groothandel nodig? Klop eens aan bij Van Dijk Groothandel uit Kampen. Wij helpen je graag met de inkoop van jouw bedrijf. Dankzij onze uitmuntende service ontzorgen we jou volledig. 

Groothandel food nodig?

Maar wij hebben meer dan alleen de lekkerste chocolade. Wat dacht je van zure matten, frisse kauwgom of stroopwafels? Bij Van Dijk Groothandel is er genoeg te kiezen voor elke gelegenheid. Voor verjaardagen, jubilea of gewoon zomaar. Met onze scherpe prijs en kwalitatieve producten maak je van elke (werk)dag een echt feestje. Al sinds 1959 zijn wij dé groothandel voor food. Met ons veelzijdige assortiment kan je alle kanten op. Van jouw kantine op kantoor maak je zo een fijne plek om samen te komen tijdens de koffie. Uiteraard met een smakelijke bonbon, koek of een ouderwets lekker snoepje. 

Wil je ook de beste chocolade en de lekkerste koeken in huis hebben voor jouw bedrijf of delicatessenzaak? Neem dan contact op met Van Dijk Groothandel. Wij helpen je graag om jouw food aanbod nog diverser en beter te maken. Onze medewerkers staan voor je klaar. 


Blog item delen: