5 x Heerlijke Vaderdag Cadeau Tips

Heb jij je moeder op Moederdag flink verwent? Dan is bijna je vader aan de beurt! En wel op zondag 19 juni: Vaderdag. Laat weten wat hij voor je betekend en verras hem met een stoer cadeau. Kom je er niet helemaal uit wat voor cadeau goed bij jouw vader past? Dan hebben wij 5 stoere tips voor je! Zet jouw lieve, mooie en vooral stoere vader in het zonnetje met één van deze vijf stoere Vaderdag cadeaus:

  1. De Barbecue Branding Tool

Staat jouw vader als de zon schijnt meteen buiten bij de barbecue? Is hij helemaal verzot op een lekker stukje vlees? En kan hij er absoluut niet tegen als er iemand met zijn biefstuk vandoor gaat? Geef je vader dan de Barbecue Branding Tool cadeau! Met deze tool zal geen stukje vlees meer in de verkeerde handen vallen.

  1. Mannen Barbecue Schort

Met dit schort hoeft je vader nergens meer bang voor te zijn! Dit schort is getest door stoere mariniers, onder de zwaarste omstandigheden. Gemaakt van vuurbestendig polyester, voorzien van een ingebouwde flessenopener, zakken voor mosterd en ketchup, een tool-belt voor al het gereedschap en een capuchon. Met deze stoere schort komt je vader niets te kort en heeft hij alles binnen handbereik.

  1. Zelf Whisky Maken

Zit jouw vader ’s avonds altijd in zijn luie stoel met een glas whisky in de ene hand en zijn favoriete boek in zijn andere hand? Blijft hij maar doorpraten over die ene heerlijke whisky van een paar jaar geleden? Verras hem dan met dit doe-het-zelf pakket! Met dit pakket kan je vader zijn eigen whisky brouwen met een authentiek eikenhouten vat!

  1. Bierbrouwset

Laat jouw vader een glas whisky staan, maar kun je hem wakker maken voor een koud biertje? Denk dan eens aan dit toffe bierbrouwset van de Brooklyn Brew Shop. Dit pakket heeft alle ingrediënten om je eigen heerlijke bier te brouwen, van een IPA tot een blond biertje. Let wel op: Helaas is het pakket niet helemaal compleet. Maar vraag aan je buurman of hij een 6 liter pot, fijnmazige zeef en trechter in huis heeft en je bent good to go!

  1. Biermachine Brouwmeester

Heeft je buurman geen 6 liter pot, fijnmazige zeef en trechter in huis? Maar lijkt het je wel wat om je vader een doe-het-zelf pakket bierbrouwen te geven? Kijk dan eens naar deze Brouwmeester! Met dit apparaat heb je alle apparatuur in één keer in huis. Binnen 10 dagen komt je vader trots tevoorschijn met 10 liter zelf gebrouwen bier. Let wel op: Deze keer moet je de ingrediënten er los bij kopen.


Blog item delen: