5 bieren voor een succesvol zomerfeest

Nederlanders kiezen steeds vaker voor een lekker speciaalbier of buitenlands bier in plaats van de standaard bieren. Het aantal Nederlandse brouwerijen groeit razendsnel. Er zijn al meer dan 400 bierbrouwerijen in Nederland en de import van buitenlandse bieren stijgt naar recordniveaus. Een feest is dan ook niet meer compleet zonder het serveren van speciaalbier of bijzondere buitenlandse bieren. 


Heb je keuzestress en wil je weten welke bieren jij moet inkopen voor een succesvolle party? Met deze 5 bieren wordt ieder zomerfeest een gegarandeerd succes.

Corona Extra
Corona is het meestverkochte bier uit Mexico. Iedereen kent dit zonnige goudgele bier natuurlijk van de iconische flesjes. Samen met een schijfje citroen of limoen geeft Corona bier gegarandeerd extra sfeer. Vergeet het bier niet te koelen tot een temperatuur van 6 graden voor de beste smaak.

Jopen Mooie Nel IPA
Jopenbier maakt een stormachtige internationale groei door en wordt keer op keer internationaal onderscheiden voor haar uitgebreide collectie speciaalbieren. De kroon op dit werk is toch wel Jopen Mooie Nel IPA. Dit bier werd in 2015 bekroond tot beste bier van Nederland. IPA is een bitter biertype dat op dit moment zeer populair is in Nederland. Jopen Mooie Nel is iets minder bitter dan de meeste IPA bieren.

Mythos
Iedereen die weleens in Griekenland op vakantie is geweest zal zeer goede herinneringen koesteren bij dit frisse zomerbier. De volle schuimkraag en de gouden gloed doen denken aan een zonnig strand op de Griekse eilanden. De fruitige smaaktonen maken Mythos tot een favoriet zomerbier.

Hertog Jan Grand Prestige
Hertog Jan Grand Prestige is een van de meest bijzondere wijnen in het assortiment van Hertog Jan. Dit bier heeft een heerlijk volle smaak met een alcohol percentage van 9,7%. De complexe combinatie van zoet en bitter geeft een unieke smaakbeleving. Hertog Jan Grand Prestige past heel goed bij bijzondere momenten zoals een toost of als cadeau voor een bijzonder persoon in jouw leven.

Desperados
Wil je er een echt wild feest van maken? Desperados is het allereerste bier ter wereld dat gecombineerd is met tequilla. De zoete tequilla geeft het bittere bier een zeer verrassend effect. Deze iconische fles geeft jouw zomerfeest kleur. Maak het biertje helemaal af met citroen of limoen. 

 


Blog item delen: