Culinaire verrassingen voor de Vaderdag

Culinaire verrassingen voor de Vaderdag

Vaderdag is het moment om vaders in het zonnetje te zetten. En omdat bij mannen de liefde door de maag gaat, is een culinair cadeau misschien zo gek nog niet. Laten we eens kijken waar je kunt slagen met een budget van €25,-. Vijf cadeausuggesties op een rijtje:
 

Een lekker wijntje bezorgen

Steeds vaker wordt een fles wijn als cadeau gegeven op Vaderdag. Niet gek, want er komen steeds meer lekkere wijnen op de markt voor een betaalbare prijs. Bij Greetz kun je een grote selectie wijnen vinden, afkomstig uit de verschillende wijnstreken van de wereld. Leuk is de samenwerking die zij hebben met Harold Hamersma. Hij heeft de nodige wijnen geselecteerd en gerecenseerd. Ook worden de flessen verstuurd in een mooie feestelijke verpakking. Neem een kijkje op de website van Greetz om te zien welke wijnen je kunt versturen.

 

kruidenrek.jpeg

Kruidenrek

Alles is net even iets lekkerder met kruiden. Maar waar laat je al die losse potjes? Met het onderstaande kruidenrek van Huis & Comfort kun je al deze kruiden handig sorteren. Een handig cadeau voor de kokende man. En het fijne is dat het rek in alle standaardkeukenkastjes past. Toch even opmeten? De afmetingen zijn 28 x 11 x 28 cm.

 

whiskeyglas.jpeg

Meer genieten van een Whiskey

Wist je dat je meer kunt genieten van een Whiskey door het te drinken uit een geschikt glas? Deze designvariant combineert een mooi uiterlijk met de eigenschappen van een Tumbler en en Snifterglas. Door het taps toelopen van het glas concerteert het aroma zich. Een supercadeau voor een liefhebber van een whiskey. Dit bijzondere glas kun je vinden bij Whiskeyglazen.net.

 

appelsaptap.jpeg

Appelsaptap

Liefhebber van appelsap? Dan is deze appelsaptap van Hema een heerlijk cadeau. Liefst 3 liter appelsap kun je hier tappen bij dorstige trek. Bijzonder aan deze tap is dat het verse appelsap is (en niet van concentraat). Leuk ook als drankje op een barbecue.

 

bonbons.jpeg

Italiaanse bonbons

Een lekker bonbonnetje mag wel op zijn tijd. En dan vooral op vaderdag. Is Italië zijn favoriete vakantieland of is hij dol op chocolade? Dan is dit leuke doosje hét perfecte cadeau. De bonbons zijn gevuld met typische Italiaanse ingrediënten zoals limoncello. Heerlijk! Daarnaast is het doosje natuurlijk ook een plaatje. Het straalt het authentieke ambachtelijke gevoel uit van de Barbero Company (uit 1883). Verkrijgbaar bij Foodylicious.

 


Blog item delen: