Handige cadeaus voor de huisvader in de keuken

Is jouw man of vader een ster in de keuken? Dan geef je hem met Vaderdag natuurlijk graag een cadeau dat hij ook nuttig kan gebruiken tijdens het koken. De meeste cadeaus gaan niet verder dan een keukenschort of een grappig tegeltje met een spreuk. Maar er zijn natuurlijk nog veel
meer handige cadeaus die super praktisch zijn in de keuken!

1. Eieren 

Zelfs vaders die weinig tijd doorbrengen in de keuken kunnen vast wel eitjes koken. Wat dacht je van leuke eierdopjes als Vaderdag cadeau? Natuurlijk zijn er ook grappige eierwarmers en bijzondere eierwekkers te vinden voor in de keuken (klik op de link voor meer info

2. Barbecue 

Oké, de barbecue staat vrijwel nooit in de keuken. Maar mannen houden wel van barbecueën en de barbecue fungeert bij warm weer dus gewoon als buitenkeuken. Speciale handschoenen, tangen, aanmaakblokjes enzovoorts zijn altijd geschikt als Vaderdag cadeau. 

3. Sushi roller 

Is deze huisvader gek op het maken van sushi? Dan is een sushi roller echt een cadeau voor hem! Het maakt het rollen van sushi een stuk eenvoudiger en het ziet er natuurlijk gaaf uit. Zo’n gadget wil elke kok wel in zijn keuken. 

5. Wijn benodigdheden 

Bij een goede wijn kun je van alles gebruiken. Natuurlijk een handige flessenhouder, maar denk ook eens aan een bijzondere kurkentrekker. Een sommelier-set is geschikt voor de echte wijnliefhebber. En waar zou je zijn zonder een flessensluiter? 

6. Grappige koffie 

Koffiemokken zijn er in allerlei soorten en maten. Van een mok die stijlvol en chic is tot een grappige koffiemok waar je om kunt lachen. Zo zijn er bijvoorbeeld mokken met leuke teksten, maar ook mokken met een speciaal vak waar je je koekje in kunt leggen. Handig toch? 

Er zijn heel veel leuke, grappige cadeaus te vinden voor de huisvader in de keuken. Van een niet zo serieus cadeautje als een komische koffiemok tot een praktisch barbecueset: er is altijd iets te vinden waar deze huisvader blij van wordt! En weet je het echt niet meer? Dan kun je altijd nog gaan voor een keukenschort of een tegeltje met een grappige tekst.


Blog item delen: