4 iPhone apps met de beste recepten!

Ben jij een echte foodie en ben jij daarom altijd op zoek naar nieuwe, originele recepten?

Dan zijn er verschillende apps beschikbaar die jij kan gebruiken om de lekkerste gerechten klaar te maken. Deze kook apps hebben allerlei handige functies, zoals een interactief boodschappenlijst, een gesproken functie, en een functie waarbij je recepten kunt delen met familie en vrienden. In deze blog laten wij je zien wat de beste nieuwe kook apps zijn van dit moment!

Jamie-style!

Engelands’ meest geliefde kok heeft nu ook een app, waarbij je een aantal gratis recepten krijgt voorgeschoteld. In de app krijg je elke week 16 gerechten te zien, geselecteerd op thema. Of het nou Indiaas, Turks of Zuid-Amerikaans is: Jamie Oliver weet z’n weg in de keuken. Zo kun je er op vertrouwen dat elk gerecht dat je kookt zorgvuldig geselecteerd en origineel is.

Voordeel – originele recepten met een uitgebreide en duidelijke beschrijving
Nadeel – slechts een paar gratis recepten per week. Voor meer recepten moet je de premium versie downloaden.

jamie

Mooie keuken-verhalen uit de keuken

Een van de mooiste, gratis apps die op dit moment beschikbaar is de app Kitchen Stories. Door middel van gelikte video’s met een duidelijke beschrijving van keukenhandelingen, laat deze app zien hoe je een gevarieerd scala aan gerechten op tafel kunt zetten. De app heeft een gelimiteerde database van gerechten, maar biedt wel gerechten aan die door een gemeenschap van gebruikers is geselecteerd. In de app kun je zien wat de moeilijkheidsgraad is, en hoeveel tijd het precies gaat kosten om het klaar te maken.

Voordeel – duidelijke beschrijvingen, geschikt voor de beginnende én ervaren koker.
Nadeel – gelimiteerd aantal gerechten.

Kitchen Stories

Altijd voordelige gerechten

Ben jij altijd op zoek naar recepten, waarvoor je niet altijd heel veel geld voor hoeft uit te geven? Dan kan de app Slim Koken van het Voedingscentrum een uitkomst zijn. In deze app worden bepaalde gerechten getoond, en krijg je tips hoe je deze gerechten zo goedkoop mogelijk kunt inslaan en hoe je deze het beste kunt bewaren. Zo bespaar je voedsel en geld, en ben je altijd verzekerd van een goede én betaalbare maaltijd!

Voordeel – handige koop- en bewaartips
Nadeel –  gerechten zijn in vergelijking met andere apps toch minder origineel.

app

Receptenmaker

Je hebt veel verschillende websites en platformen waar je goede recepten kunt vinden. Het is bijna onmogelijk om deze allemaal bij te houden. De app Receptenmaker zorgt er echter voor dat je recepten van alle grote receptenwebsites te zien krijgt, waardoor je altijd kunt kiezen uit een groot scala van unieke, lekkere recepten. Ook kun je in de app verschillende recepten opslaan van grote receptenwebsites zoals 24Kitchen en Culy. De app is ontwikkeld door een Nederlandse maker, en biedt daardoor ook alleen Nederlandstalige recepten aan.

Voordeel – groot, wisselend aanbod van recepten.
Nadeel – slechts 10 recepten kunnen opgeslagen worden, bij een vergoeding kun je er meer dan 100 opslaan. 

receptenmaker

Telefoon van het aanrecht laten vallen?

Het kan zomaar gebeuren dat je zo fanatiek aan het koken bent, dat je per ongeluk je telefoon van het aanrecht laat vallen. Door al die barsten wordt het dan vrij lastig om te bepalen welke kruiden je straks moet toevoegen. Gelukkig hoef jij niet lang te wachten totdat je telefoon gemaakt wordt. Terello komt namelijk binnen 24 uur bij je, en repareert je telefoon in slechts 30 minuten. Daarbij krijg je ook nog eens twee jaar garantie op elke reparatie. Zo kun jij straks met een gerust hart weer aan de lekkerste gerechten beginnen. Dus heb jij een iPhone 6 scherm vervangen worden? Geen nood, bel Terello! 


Blog item delen: