Kokkerellen in je vakantiehuis

Als je op vakantie gaat in je vakantiehuis in Nederland, heb je misschien niet altijd zin om uren te kokkerellen. Je wilt natuurlijk ook lekker wandelen in de natuur of genieten van de geweldige faciliteiten die jouw vakantiehuis aanbiedt. Het bourgondische leven vind je natuurlijk niet alleen terug in de natuur en de prachtige Nederlandse vakantiehuizen maar ook in een heerlijke maaltijd. Wees gerust, hieronder vijf overheerlijke recepten die je in een handomdraai kan maken in je vakantiehuis. De recepten zijn simpel en overheerlijk. Je kan iedere dag als je dat leuk vindt, een van de vijf recepten uitkiezen, zodat je de rest van de tijd kan genieten van je vakantiehuis in Nederland.

Recept 1: Pasta alla Italia midden in je vakantiehuis

Dit heerlijke recept van een welkbekende kok heb je binnen vijf minuten bereid in je vakantiehuis in Nederland. De zelfgemaakte pastasaus van aubergine, pepers en basilicum heb je in een handomdraai gemaakt. Ook jij kan een sterrenchef zijn en een van deze vijf recepten in je vakantiehuis tot een succes maken.

Klik hier

Recept 2: quinoa ala casa

Heb je zin in een lekkere avondmaaltijdsalade. Kies dan voor de quinoa salade. Dit recept is makkelijk te maken in de keuken van je vakantiehuis en is geschikt voor vegetarische en veganistische vrienden, familie en/of geliefde.

Klik hier

Recept 3: de familie & friends lasagne

Wie kent deze overheerlijke lasagne niet. Iedereen heeft dit weleens gegeten. Verschillende variaties kun je maken: met gehakt, vegetarisch en als veganistisch variant. Voor ieder wat wils in je vakantiehuis.  

Klik hier

Recept 4: Vlaamse Frites

Als je op vakantie aan het genieten bent in een heerlijk vakantiehuis in Nederland. Dan mag je best jezelf overgeven aan het geweldige bourgondische leven. Heerlijke Vlaamse frites met eigengemaakte mayonaise en ach misschien nog een excellente (Vega) burger erbij. En om het af te toppen een verrukkelijke tiramisu.

Klik hier en hier

Recept 5: kaasfonduen

De klassieker ‘kaasfonduen’ is natuurlijk een uitstekende keuze om als gerecht te serveren. Heerlijk gezellig en knus met familie, vrienden en/of geliefde kaasfonduen in je vakantiehuis. Je kan de tafel mooi dekken en op de tafel heerlijke verschillende soorten groenten en brood neerzetten. Een echte aanrader om te gaan kaasfonduen in je vakantiehuis.

Klik hier

Heeft u helemaal geen zin om te koken, je kan natuurlijk altijd gebruik maken van een van de dichtstbijzijnde restaurants in de omgeving. Want ja, je hoeft natuurlijk niet elke dag te koken in je vakantiehuis. Tenslotte is het wel vakantie. Niets hoeft en alles mag.


Blog item delen: