De lekkerste gerechten van je favo kookapps

Ben jij een echte kook fan, vind je het heerlijk om urenlang in de keuken te staan om nieuwe recepten uit te proberen en heerlijke baksels te maken? Ben jij nog zo iemand die uit een gedateerd kookboek kookt of gebruik je inmiddels net zoals vele andere moderne keukenprinsen en prinsessen het internet om de allernieuwste gerechten uit te proberen? Als dat laatste aan de orde is dan heb jij wellicht op jouw smartphone al eens gekeken naar handige kookapps. Of het nu gaat om een recept dat je zoekt, culinaire kennis die je wil opdoen of gewoon een handige tool die je nodig hebt bij het koken, voor alles is een app!

De kookapp altijd bij de hand

Het handige van kookapps op je smartphone is dat je ze altijd bij je hebt. Je kunt in de trein onderweg naar huis of in de wachtkamer bij de tandarts of misschien wel op het schoolplein terwijl je je kinderen ophaalt, alvast een leuk recept uitkiezen of de ingrediënten die je nodig hebt om een heerlijk nieuw gerecht te maken opzoeken. Ben je onderweg en wil je jouw kookapp inzetten om je voor te bereiden op je kookkunsten, let er dan wel op dat in de meeste gevallen de databundel van je smartphone wordt aangesproken. Je hebt tenslotte geen Wi-Fi in de trein, op het schoolplein of in de wachtkamer. Zorg er dus voor dat je niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan door het gebruik van je kookapps. Wil je besparen op je telefoonkosten? Stap dan over naar een Sim Only van Simyo of doe een Sim Only vergelijking om te kijken welke provider het meest geschikt is voor jouw smartphone gebruik.

De handigste kookapps

Kookapps zijn er in allerlei soorten. Je hebt bijvoorbeeld Jamie Oliver’s Recipes. In deze app vind je maar liefst meer dan 400 overheerlijke recepten en er komen er elke maand 10 bij. De app werkt heel handig en laat je stap voor stap zien wat je moet doen aan de hand van foto’s. Zoek je een kookapp die de kook en baktijd van verschillende producten kan bijhouden? Kies dan voor Thyme. Met deze kookapp kun je verschillende pannen een kook alarm geven zodat er nooit iets te gaar kookt of te lang bakt. Wil je iedere ochtend een perfect gekookt eitje op de ontbijttafel, maar heb je geen ouderwetse kookwekker meer? Bepaal dan via de app The Perfect Egg Timer, hoe jij je eitje wilt hebben en zet het alarmpje. Koken met aanbiedingen is ook een leuke kookapp en ook nog eens voordelig! Deze app kijkt wat er waar in de aanbieding is en doet indien gewenst een recept voorstel met allerlei producten die in de aanbieding zijn. Heb je al van allerlei producten in huis maar heb je geen idee wat je ervan moet maken? Gebruik dan Gojee! Voer de ingrediënten die je hebt in en kijk welke recepten je ermee kan bereiden! Hoe handig is dat?!

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Simyo.


Blog item delen: