Raamdecoratie voor je keuken: dit zijn de aanraders

Net een nieuwe keuken? Of is je keuken toe aan een nieuwe look? Door de juiste raamdecoratie te kiezen, wordt jouw keuken nog mooier. De keuze kan soms lastig zijn. In dit artikel staan een aantal aanraders die je keuken sfeer geven.

Waar rekening mee houden?

Houd er rekening mee dat elk type raam anders is. Bijvoorbeeld wanneer het een draai-kiepraam is. Verder is de locatie van het raam belangrijk. Zit het raam vlak bij je fornuis? Dan moet je rekening houden dat het snel vies kan worden. Speciaal voor jou hebben wij een aantal raambekleding met verschillende opties voor je keuken op een rijtje gezet.

Plisségordijnen

Deze gordijnen zijn geschikt voor meerdere typen ramen, waaronder een draai-kiepraam. De Plissegordijnen met een top down bottom up systeem zijn een uitkomst. Hiermee is het mogelijk om het gordijn vanaf boven en beneden te bewegen. Dit zorgt voor de juiste lichtinval en privacy in je keuken. Als het raam dicht bij de kookplaat zit, kan je het plisségordijn supermakkelijk omhoog schuiven, zodat deze niet smerig wordt.

Houten jaloezieën

Wil je een warme sfeer creëren? Hang dan houten jaloezieën op. De jaloezieen op maat geven een super modieuze uitstraling. Daarnaast zijn deze ook nog eens heel praktisch voor in de keuken.  Je kunt ze makkelijk omhoog en omlaag doen. Ook kan je prima je eigen privacy creëren door de lamellen te sluiten of gedeeltelijk open te laten. Heb je tijdens het koken geknoeid op je jaloezieën? Geen probleem, je haalt er een doekje overheen en ze zijn weer brandschoon.

Duo rolgordijnen

Ben je niet helemaal weg van jaloezieën, maar wil je wel de voordelen ervaren. Dan zijn duo rolgordijnen ook een prima keuze. De roljaloezie heeft de stofbanen en gaasbanen afgewisseld. Hiermee kun spelen met de lichtinval en de hoeveelheid privacy. Ideaal voor de keuken dus!

Op maat

Als je raamdecoratie van Veneta.com aanschaft, wil je natuurlijk dat het precies past. Bij Veneta.com wordt elke type product op maat gemaakt en volledig afgestemd op je persoonlijke wensen. Hierdoor past het altijd, waardoor je raambekleding perfect past binnen jouw keuken. Je kan ook gratis en vrijblijvend kleurstalen of een adviesafspraak aanvragen, zodat jij je goed kan oriënteren. Zo wordt jouw keuken straks je favoriete plekje in huis.

Welk type raamdecoratie kies jij voor je keuken?


Blog item delen: