Zit je vaak hele dagen in de auto dan eet je niet altijd in een restaurant:

Wanneer je hele dagen op pad bent met de auto dan zul je niet elke dag in een restaurant eten. Maar wat eet je dan? En hoe houdt je eten koel wanneer het warm is in de auto? Op Besteonderdelen.nl vind je een uitgebreid assortiment koelboxen voor in de auto. Een auto koelkast zorgt altijd voor koele drankjes en het koelhouden van etenswaren. Er zijn ook auto koelkasten die je zowel thuis als in de auto kunt gebruiken en auto koelkasten die ingebouwd kunnen worden in een armleuning of tussen de stoelen.

Hoe houd je voeding en drank koel in de auto

Wanneer je lang onderweg bent met de auto en géén zin hebt om in een wegrestaurant te gaan eten dan kun je zelf eten meenemen. Let er wel op dat het eten dat je meeneemt licht verteerbaar is want dat voorkomt wagenziekte. Daarnaast weet iedereen dat een volle maag zorgt voor slaperigheid en dat kun je als bestuurder absoluut niet gebruiken. Met een koelkast die is aangesloten op het elektrische systeem van de auto blijft alles onderweg ook koel. Op de website van besteonderdelen.nl vind je een uitgebreid assortiment van auto koelboxen en koelkastjes. Zo ben je er zeker van dat jouw eten en drinken goed gekoeld blijven.

Wat kun je, als je lang onderweg bent, eten

Wanneer je lang onderweg bent neem je vaak broodjes mee. Deze broodjes smeer en beleg je dan vooraf. Wanneer je de broodjes verpakt in folie en vooraf in de koelkast legt, kun je deze met gemak koel houden in een kleine auto koelkast. Wil je wat luxere broodjes dan kun je boter, sla, tomaatjes, komkommer en beleg in het koelkastje leggen. Dan maak je onderweg je broodjes klaar. Zorg dan wel voor een goed mes en een plank of bordje. Dit is voor de kinderen ook leuk want het lijkt op picknicken onderweg. Natuurlijk kun je vooraf ook een koude salade klaarmaken. Bijvoorbeeld een pastasalade met blokjes kaas en ham. Wanneer je vertrekt zet je deze in de auto koelbox. Eet smakelijk maar vergeet niet voldoende bestek mee te nemen!

Hoe houdt je koele dranken onderweg koel

Belangrijk is dat je water meeneemt wanneer je met de auto weggaat. Je weet namelijk nooit of je in een file terechtkomt en hoelang de rit dan duurt. Wanneer je lang onderweg bent neem je vaak ook warme drank mee. Warme drank doe je in een thermoskan zodat deze langer warm blijft. Je kunt beter thee meenemen dan koffie. Koffie is vaak verkrijgbaar bij benzinestations en de smaak ervan is echt niet slecht. Gemberthee is bijvoorbeeld goed tegen wagenziekte! Gekoelde dranken kun je ook bewaren in een thermoskan maar het is handiger om deze te vervoeren in een auto koelbox. Met een koelbox blijven koele drankjes ook koel. Wil je iets speciaals onderweg dan kun je vooraf koude soep maken. Natuurlijk kun je ook appels, bananen en druiven meenemen. Ook deze blijven heerlijk koel in een koelbox.


Blog item delen: