Nederland is nog steeds een BBQ land:

Ook nu is Nederland nog steeds een BBQ land. Zelfs op winterse feestdagen wordt de BBQ uit de schuur gehaald. In het voorjaar wordt de BBQ weer schoongemaakt zodat er binnenkort weer vlees op kan. Maar langzaam aan zie je dat barbecueën niet meer het grillen van kip, saté of worstjes is. Je ziet steeds vaker dat men ‘groot’ vlees op de BBQ bereidt op een lage temperatuur. Vaak wordt als ‘extra’ ingrediënt ook nog rook toegevoegd voor de smaak. Het vlees dat hier uitstekend voor gebruik kan worden is Angus brisket. Brisket bestaat uit de borst van het Angus rund. Om een brisket echt mals te krijgen moet het vlees lang op een lage temperatuur bereid worden. Wil jij ook eens iets anders bereiden op de BBQ dan kun je hiervoor het beste graan gevoerd Angus brisket kopen.

Barbecueën kan het hele jaar

Met name op feestdagen willen we met zijn allen aan de BBQ. Dan willen we ook een stukje extra vlees. Dat vlees wordt dan niet gehaald bij de supermarkt maar bij een ‘echte slager’. Wil je er zeker van zijn dat er een goed stuk vlees op jouw BBQ ligt dan kun je op de website van BBQuality een goed stuk runder brisket kopen. BBQuality wordt gerund door twee mannen die alles weten van vlees en het slagersvak. Volgens deze twee mannen is goed vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Maar goed vlees moet ook ‘goed’ betaalbaar zijn zodat iedereen een mooi stuk vlees kan kopen. Omdat ze alles weten van vlees, weten waar ze dit vlees het beste kunnen kopen én een perfecte werkruimte hebben, zijn ze gestart met een webshop waarbij vlees via de post wordt thuisbezorgd.

Wil je ook iets speciaals op de BBQ?

Probeer het nu zelf. Met een goede kwaliteit runder brisket zorg jij voor stukje overheerlijk vlees op de BBQ. Dit is heel iets anders dan een kippenpootje of een chipolata worstje. Je moet er wel voor zorgen dat het vlees de tijd krijgt om gaar te worden, maar dan heb je ook iets speciaals. Runder brisket koop je het beste bij een goede slager. Je kunt tegenwoordig ook je vlees op internet bestellen bij BBQuality waarbij je vlees ook nog wordt thuisgebracht. Hier bestel je niet alleen runder brisket maar ook Angus burgers, spare-ribs of een compleet bbq pakket. Al het vlees komt van dieren die een goed leven hebben gehad en dat proef je. Het vlees wordt direct ingekocht en verwerkt zonder tussenkomst van handelaren en het komt niet in een winkel daarom koop je dit kwaliteitsvlees voor een lage prijs!

Wil je meer weten van runder brisket

Als je meer wilt weten over runder brisket of wilt weten hoe je brisket het beste klaarmaakt op de BBQ? Ga dan eens naar de website van BBQuality. Onder het tabblad recepten vind je veel recepten. Natuurlijk zijn de twee oprichters van BBQuality ook telefonisch bereikbaar voor meer uitleg. Daarnaast is BBQuality ook te volgen via Facebook, twitter, pinterest instagram én Youtube


Blog item delen: