Onderdelen kopen voor je foodtruck!

Als jouw onderneming gebruik maakt van een foodtruck of nog waarschijnlijker, jouw onderneming een foodtruck is, dan leef je een avontuurlijk leven. Jouw restaurant op wielen waaruit je de heerlijkste gerechten en drankjes verkoopt is mateloos populair. Steeds vaker zijn de prachtige foodtrucks met de overheerlijke lekkernijen middelpunt van een leuke festivals en feesten. Of je nu vanuit jouw restaurantje friet, luxe broodjes, verse biologische snacks of hele maaltijden verzorgd, het onderhoud van jouw foodtruck is enorm belangrijk. Jouw kleurrijke foodtruck is naast een restaurantje op wielen ook letterlijk een blikvanger. Je moet opvallen en bekijks trekken.

Onderhoud is van groot belang voor een foodtruck

Tussen februari en oktober zijn er vele foodtruckfestivals in Nederland, dit is waarschijnlijk ook jouw hoogseizoen als je een foodtruckbezitter bent. Ga jij met jouw foodtruck ook naar NDSM Food Festival in Amsterdam, De Foodstoet in Bergen op Zoom, Foodtruck Festival Pittig en Zoet in Oud-Beijerland, Toost in Zoetermeer en Rotterdamse kost? Dan is het verstandig om jouw rijdende keuken voor het hoogseizoen even goed onder handen te nemen. Zowel het gedeelte van waaruit je kookt en je maaltijden levert als de technische staat van je truck moeten goed functioneren. Onderhoud is daarbij zeer belangrijk en noodzakelijk. Achterstallig onderhoud kan wel eens een flinke domper zijn op je inkomen. De nachtmerrie van een foodtrucker is natuurlijk dat zijn auto onderweg naar een festival met panne komt te staan, of tijdens het bereiden en uitleveren van de snacks en maaltijden stagneert omdat deze mankementen vertoont.

Zelf het nodige onderhoud verrichten aan jouw foodtruck

Ook jouw foodtruck heeft zoals een gewone auto de nodige onderhoudsbeurten nodig. Ben je een beetje handig en heb je tijd? Koop dan de vervangende onderdelen voor je foodtruck op www.onderdelenshop24.comJe kunt hier de juiste onderdelen eenvoudig zoeken op merk van jouw foodtruck. Heb jij een Volkswagen busje omgebouwd als foodtruck dan zoek je op VW onderdelen. Je weet dan altijd eenvoudig de juiste onderdelen te bestellen.

Door onderdelen toe te voegen jouw foodtruck uitbreiden

Kijk ook eens naar de mogelijkheden om jouw keukentje uit te breiden. Als creatieve foodtrucker ben je daar natuurlijk altijd al mee bezig. Hoe kun je in deze toch wel kleine oppervlakte zoveel mogelijk omzet draaien, welke aanpassingen maken het werken in jouw foodtruck makkelijker? Daarbij moeten nog veel meer dingen kloppen, dingen die je in een normaal restaurant ook zou tegenkomen zoals de inkoop en de opslag van de producten, de koeling, stromend water voor de hygiëne, vergunningen enzovoorts. Je hebt weliswaar een fantastisch beroep en je komt overal waar het gezellig is, maar nadat je voldaan en moe thuiskomt is het noodzaak om jouw foodtruck het nodige onderhoud te geven zodat je keukentje weer spik en span is voor de volgende gezellige gelegenheid.


Blog item delen: