Beste wafelijzer voor jouw Brusselse wafel

Niet alleen in Brussel, maar ook in Nederland is de Brusselse wafel erg geliefd. Niet zo gek dus, dat wafelijzers steeds vaker als een must voor in huis worden gezien. De echte Brusselse wafel is immers niet voor iedereen om de hoek te verkrijgen, waardoor het maken van een Brusselse wafel aan huis een goed alternatief is. Een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede wafel, is een goed wafelijzer. Om er zeker van te zijn dat jij de Brusselse wafel niet ten onder doet, zetten wij de beste wafelijzers op een rijtje.

FriFri BMC3000 Twins

De FriFri BMC 3000 Twins kwam tot nu toe als beste wafelijzer voor Brusselse wafels uit de test. En of dat terecht is? Absoluut! Met de FriFri BMC 3000 is het namelijk mogelijk om te variëren met verschillende bakplaten, kun je gebruik maken van niet één, maar twee thermostaten, en wordt het schoonmaken van het wafelijzer een fluitje van een cent. Daarnaast is het wafelijzer ook geschikt voor Luikse wafels. Leuk voor de afwisseling!

Graef Wafelijzer WA80

Ook het Graef Wafelijzer WA80 valt, letterlijk en figuurlijk, goed in de smaak. Door middel van dit wafelijzer ben je binnen no-time voorzien van een heerlijk dessert, omdat je er maar liefst vijf wafels tegelijk mee kunt maken. Daarnaast bevat dit wafelijzer een leuke twist, namelijk de hartvormige plaat waaruit het ijzer bestaat, waardoor je geen vierkante Brusselse wafel, maar een hartvormige Brusselse wafel op je bordje hebt liggen.

Cloer 1445 Brussels

Tot slot schijnt de Cloer 1445 het ook uitstekend te doen. Niet alleen is dit ijzer namelijk zeer betaalbaar, ook bestaat hij uit maar liefst vijf warmtestanden. Daarnaast beschikt de Cloer 1445 over een antiaanbaklaag, waardoor jij gegarandeerd een volmaakte Brusselse Wafel naar binnen kunt schuiven, en je halve wafel niet blijft hangen aan het ijzer. Fijn!


Blog item delen: