De beste apps om een restaurant te vinden:

Een smartphone wordt steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt naast telefoneren, denk hierbij aan bijvoorbeeld online shoppen of het reserveren van een restaurant. Als je niet vast wilt zitten aan een een- of tweejarig abonnement, maar wel van alle gemakken voorzien wilt zijn wanneer je onderweg bijvoorbeeld een restaurant app wilt openen om een leuk restaurant te vinden, maak dan gebruik van een sim only abonnement zoals Sim only maandelijks opzegbaar abonnement. De kosten voor een sim only maandelijks opzegbaar abonnement zijn iets hoger dan bij een een- of twee jarig abonnement, maar wanneer je smartphone kapot gaat, dan kun je sim only direct zonder afkoopkosten opzeggen en een abonnement afsluiten waarbij je kunt kiezen voor een nieuwe smartphone. Wanneer je dan ook nog eens één van de vele handige restaurant apps gebruikt om te besparen op een heerlijk diner, dan sla je twee vliegen in één klap. Je geniet van een voordelig abonnement en van een voordelige maaltijd!

Uit eten? Reserveer een plaats met een van de beste restaurant apps:

Heb je zin om uit eten te gaan of ben je op zoek naar een leuk restaurant? Download dan gratis een Restaurant App. Met een restaurant app vind je restaurants in je eigen stad, in de buurt waar je op vakantie bent of als je op doorreis bent. De meeste restaurant Apps zijn geschikt voor alle smartphones. In sommige gevallen is een app alleen te gebruiken voor een iPhone. Er zijn meerdere apps die je kunt downloaden om een restaurant te vinden. Hieronder vind je een overzicht van restaurant apps die veel gebruikt worden:

TheFork: Aan de restaurantapp TheFork (was IENS) heb je in Nederland misschien wel het meest. Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van restaurants in Nederland waarbij je ook veel recensies kunt bekijken. Zoek op restaurant, keuken, plaats of op plek vrij en je krijgt te zien wat er bij jou in de buurt aan restaurants zit. Daarbij zie je gelijk de gemiddelde prijs van een driegangenmenu en het type keuken.

TripAdvisor; een app die niet alleen is bedoeld voor het zoeken naar het leukste restaurant in de buurt. Je kunt aan medegebruikers vragen waar ze hebben gegeten en hoe dit was. TripAdvisor werkt met een zogeheten toplijst waardoor je kunt zien welk restaurant in jouw buurt of de plaats waar je bent, het beste of leukste is.

Michelin guide (alleen voor iOS):

In Nederland zijn meer dan 100 sterrenrestaurants die je allemaal terugvindt in deze app. Voor een sterrenrestaurant moet je wel tijdig reserveren en vaak ook een stukje verder rijden. Maar dat is zeker de moeite waard.

Yelp: Yelp kun je gebruiken voor het zoeken naar een restaurant, maar eigenlijk wordt Yelp meestal gebruikt voor het vinden van alle (leuke) plekken in de omgeving waar je bent.

Het laatst tafeltje: Met 650 restaurants in heel Nederland kun je altijd wel ergens voordelig uit eten. De app geeft korting op restaurant plaatsen van mensen die hebben afgezegd. Zo bieden ze korting op een menu of op de totale rekening. Je kunt met deze app ook gebruik maken van bioscoopdeals waardoor je vóór of na je eten met een bioscoopbezoek een compleet avondje uit hebt voor weinig geld. Let wel: je betaalt bij het laatste tafeltje vooraf voor je menu!

Spontaan: Bij spontaan bieden restaurants plaatsen aan van mensen die hebben afgezegd of van plaatsen die nog open zijn. Dit tegen een leuk prijsje.

Je smartphone gebruik veranderd; je telefoonabonnement ook?

Een Sim Only by Simyo sluit je dus af als je smartphone voor jou nog goed genoeg is om apps te openen, te bellen, foto’s te maken en alles wat je er nog meer mee wilt doen. Hierdoor ben je een stuk goedkoper uit. Ook wanneer je smartphonegebruik in de loop van de tijd veranderd kun je jouw Sim only maandelijks opzegbaar aanpassen naar een bundel die op dat moment beter bij je past. Zo betaal je nooit te veel voor wat je gebruikt en hou je geld over om een keertje wat vaker uit eten te gaan!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Simyo.

 


Blog item delen: