Lekker: Taarten vers van de bakker op je deurmat

Er is eigenlijk altijd wel een gelegenheid te bedenken om taart in huis te halen. Zo moet een bruidstaart altijd aanwezig zijn op een bruiloft en als er iemand jarig is wil je natuurlijk een verjaardagstaart bestellen voor de jarige job. Maar ook voor een high-tea of kopje thee met de buren halen we steeds vaker gebakjes in huis. Nog niet al te lange tijd geleden moest je voor gebakjes naar de lokale bakker. Sinds de komst van het internet is dit niet meer noodzakelijk en kun je zelfs ‘s avonds laat voor de volgende dag taart laten bezorgen. 

Online bakker, maar net zo vers en lekker

Bij de echte bakker om de hoek weet je altijd zeker dat je dagvers gebak in huis haalt. Dit is bij een “online” bakker ook het geval. De taarten worden namelijk op bestelling gemaakt en elke dag met gekoeld transport bezorgt. Net zo vers als je dus gewend bent van de plaatselijke bakker. En lekkerder dan de voorverpakte taart die je kunt kopen bij de supermarkt. Nog een voordeel van online taart bestellen is de mogelijkheid van je eigen inbreng. Zo kun je vaak een foto of afbeelding toevoegen of een kaartje met een persoonlijke boodschap. Dit is bij de supermarkt ook niet mogelijk.

Ook glutenvrij, vegan en zonder ingrediënten waar je allergisch voor bent

Wanneer je een bepaalde allergie hebt is het belangrijk om te weten welke ingrediënten er gebruikt zijn tijdens de bereiding. Daarom wordt er per taart vaak aangegeven welke ingrediënten er in zitten. Mocht je twijfels hebben kun je altijd contact opnemen met de betreffende bakker. De meeste online taarten webshops hebben hun gebakjes al verdeeld in categorieën om je sneller te kunnen helpen. Zo zie je snel welke gebakjes vegan en/of glutenvrij zijn. 

Snel contact voor een afwijkende bestelling

Wanneer je zeker weet wat je wilt bestellen kun je met een paar klikken in de webshop je bestelling afronden. Als je gewenste taart er niet tussen zit of je hebt een speciaal verzoek kun je ook een bestelling aanvragen per mail of telefoon. Laat je niet afschrikken door de online winkel, want iedereen wil je graag helpen met je wensen.

 


Blog item delen: