Zelf bier brouwen anno 2021

Vind je het leuk om je eigen bier te maken? Het is begrijpelijk. Als brouwer heb je altijd invloed op de uiteindelijke smaak van het bier. Er zijn tal van gebrouwen bieren in de wereld, maar als je er geen kunt vinden die bij je past, is het mogelijk om je eigen bieren te brouwen. Hoewel dit misschien niet haalbaar is met je schema, is het misschien de moeite waard om naar te kijken, omdat er zoveel andere geweldige keuzes zijn. Hieronder vind je over meer over het brouwen van bier soorten en waar je een bierbrouw pakket kunt aanschaffen.

Normale bieren

Houd je van gewone bieren? Dan kun je misschien het beste een krat Heineken, Hertog Jan of Amstel kopen. Deze bieren hebben meestal een goede smaak en hebben vaak niet veel poespas nodig. Het is ook gemakkelijker om goedkopere opties zoals bierkratten te vinden in winkels zoals supermarkten.

Speciale bieren

Heb je een van de unieke bieren geprobeerd, zoals lokale favorieten of geïmporteerde bieren? Dan moet je deze recepten eens bekijken. Je kunt ook proberen je eigen bier te brouwen, wat tegenwoordig steeds populairder wordt. Met deze speciaalbieren kom je altijd voor verrassingen te staan. De smaak is bijzonder en met geen enkel ander biertype te vergelijken. Daarnaast kun je een heleboel verschillende bieren proeven van een toenemend aantal brouwerijen. Dit kan het gemakkelijker maken om prijzen te vergelijken en wat u van uw bier wilt.

IPA-bieren

IPA's maken een grote comeback in de bierbusiness, vanwege hun enorme populariteit en grote vraag. Veel mensen associëren IPA's met Engeland, maar ze hebben ook veel verschillende soorten die ook in de VS populair zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld een alcoholgehalte hebben dat kan variëren afhankelijk van het type, maar het zal niet voor alle IPA's zo hoog zijn. IPA-bieren zijn geweldig omdat je uit veel verschillende smaken kunt kiezen. Het is cool, want door verschillende soorten IPA te proberen, kun je uiteindelijk de soort vinden die je het lekkerst vindt. Bierbrouwpakketten zijn een lastige zaak. Daarom raden we je aan om een kijkje te nemen op Brouwpunt.nl. Zij hebben de producten die u zoekt en verzenden ze snel naar u toe! Als je je eigen bier hebt gebrouwen, smaakt het zoveel beter.

Bierbrouw pakket van Brouwpunt

Bier brouwen kan heel leuk zijn en we willen je helpen om het nog beter te doen! We bieden brouwpakketten die het gemakkelijk maken, zelfs voor complete beginners. Heb je je eigen huisbrouwsel nog niet geproefd? Geef het een kans en laat ons weten wat je ervan vindt. Of je nu voor jezelf wilt beginnen, of het gemak wilt dat wij het voor je doen - we hebben een cateringpakket beschikbaar dat aan uw behoeften voldoet! Mix en match van een van onze 10 biersmaken. De waardevolle producten in dit pakket zijn van goede kwaliteit en perfect voor beginners. Ons assortiment heeft voor elk wat wils en er worden regelmatig nieuwe recepten uitgebracht - het is allemaal dankzij de zorgvuldige keuze van hop, mout en graan dat we een smaak kunnen krijgen die past bij grote ambachtelijke brouwerijen uit Nederland. Vrijwel elk brouwpakket op de markt bevat de ingrediënten voor een doe-het-zelf-brouwsel. Maar bij Brouwpunt krijg je bij elke bierbrouwset ook een gratis schoonmaakmiddel, zodat alles grondig wordt schoongemaakt. Wij vinden netheid belangrijk en belangrijk voor een goede hygiëne bij het brouwen van bier.


Blog item delen: