Op zoek naar lekkere koffie? Kies voor een abonnement op koffiecups

Met een abonnement op koffiecups drink je voortaan heel relaxed koffie. Het komt op die manier nooit meer voor dat je koffiecups opeens op zijn. Nespresso koffie kopen in de winkel is dus verleden tijd, want je laat je koffie gewoon bij je thuis bezorgen. Zo’n abonnement op koffie kan daarnaast ook bijzonder duurzaam zijn. Zo zijn er biologisch afbreekbare koffiecups in verschillende lekkere smaken. Dat is een goede keuze wanneer je op je gemak wilt genieten van de lekkerste duurzame koffie, en daarbij ook nog een steentje wilt bijdragen aan een schonere wereld.

Duurzame koffiecups

Deze koffiecups zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ze worden gemaakt van suikerriet en mais in plaats van plastic en aluminium. Hierdoor vergaan ze in een composteringsinstallatie sneller dan een bananenschil (binnen twee à drie weken, om precies te zijn). Je kunt de koffiecups na gebruik dus gewoon in de groene bak doen, in plaats van bij het restafval. Door je koffiecups in de groene bak te doen, komt ook de koffieprut in de composteringsinstallatie terecht en gaat het dus niet verloren.

Aanpassen wanneer je wilt

Daarnaast is het prettige aan een abonnement op koffiecups dat het flexibel is aan te passen. Wil je een pauze nemen of ga je bijvoorbeeld op vakantie? Je kunt het abonnement op elk moment pauzeren of stopzetten. Op die manier zit je nergens aan vast. Ook kun je de inhoud van het abonnement wijzigen wanneer je maar wilt. Ben je toe aan een nieuwe smaak, of wil je een keer iets anders proberen? Dat is in een handomdraai geregeld. Je kunt het abonnement afstemmen op je eigen voorkeuren. Ben je iemand die niet meer dan één kopje koffie per dag drinkt of ben je een echte grootverbruiker? Er is altijd een abonnement dat bij je past.

Zo is de koffie nooit meer op

Overkomt het je wel eens dat de koffiecups opeens op zijn en je zonder zit? Dat probleem is verleden tijd met een abonnement op koffiecups. De Nespresso cups van je koffie-abonnement passen gewoon in jouw Nespresso-apparaat. De koffiecups worden op het juiste moment bij je thuis bezorgd. Het fijne is dat niet alleen de cups en de koffie duurzaam zijn, maar dat het hele proces rekening houdt met de natuur en de mensen. Zo worden de bestellingen ingepakt in FSC-gecertificeerd karton, dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. De pakketjes worden zoveel mogelijk met de fiets of te voet bezorgd.


Blog item delen: