Stamppotbuffet

Zodra de temperaturen dalen en de dagen korter worden krijgen we spontaan trek in stamppot. Van boerenkool tot aan zuurkool, andijviestamppot en hutspot: er gaat niets boven een flink bord Hollandse kost. Uiteraard vergezeld met een verse rookworst, ambachtelijke gehaktbal of runderlapje. Loopt het water jou al in de mond? Verras je collega’s dan met een stamppot buffet. Een betere manier om de winter te verwelkomen is er niet. Naast dat een stamppot buffet origineel is, zit er voor iedereen wel iets naar zijn smaak bij. Er zijn immers maar weinig mensen die niet blij worden van een lekkere en gezonde stamppot.

Eindeloos variëren met stamppot

Het leuke aan stamppot is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Zo kennen wij ontzettend veel oud-Hollandse recepten én kun je stamppot nog iets aantrekkelijker maken door er bijvoorbeeld jus, uitjes, augurkjes en piccalilly bij te serveren. Qua stamppot buffet heb je de keuze uit verschillende opties. Ga voor een basic buffet met alle klassiekers of voor een extra luxe buffet. Het extra luxe buffet bestaat uit verschillende soorten stamppot, zuren, mosterd en bijgerechten. Daarnaast bieden we je de optie om zelf een aantal favorieten samen te stellen. Denk hierbij aan een stamppot met prei, spinazie, doperwten of broccoli-kerrie.

Hollandse avond organiseren

Een stamppot buffet is een feestje op zich. Uiteraard kun je aan het buffet ook direct een Hollands thema vastplakken. Maak het buffet bijvoorbeeld compleet met oud-Hollandse spelletjes (koekhappen, zaklopen, ringwerpen en Ezeltje prik) of huur een Hollandse volkszanger in. Qua toetje kies je voor een vlaflip, appeltaart of pudding. Vraag naar onze mogelijkheden om jouw evenement compleet te maken. Zo denken wij niet alleen mee over de inrichting van het buffet, maar kunnen wij ook voor partyheaters en fakkels zorgen. Dit is ideaal als je je evenement (geheel corona-proof) buiten wilt organiseren.

 


Blog item delen: