Nieuwe pannen of messen nodig? Wacht tot Black Friday!

Heb jij nieuwe pannen of messen nodig? Wacht tot Black Friday! In 2021 valt Black Friday op 26 november. Naast pannen- en messensets zullen er nog veel meer producten bij tal van winkels in de aanbieding zijn. Als kok heb je altijd wel een wensenlijstje van kookgerei dat je zou willen hebben of dat je wilt vervangen. Nieuw kookgerei kookt heerlijk en kan uitnodigen om eens nieuwe dingen te proberen. Om je inspiratie te geven voor jouw wensenlijstje, volgt nu de top 5 producten voor het koken die tijdens Black Friday hoog afgeprijsd kunnen zijn. 

1. Pannenset aanbiedingen met Black Friday

Een goede kok kan niet zonder goede pannen. Eens in de zoveel tijd een volledig nieuwe pannenset kopen, is echt een aanrader. Hou voor de pannenset aanbiedingen zeker Blokker, Kookcomfort en Kookpunt in de gaten. Je kunt ook bij warenhuizen als Bol.com, Fonq of Amazon kijken. Al deze winkels zullen naar verwachting unieke pannenset Black Friday acties hebben lopen. De meeste kortingen beginnen vanaf 30% maar kunnen oplopen tot 70%. Black Friday is hét moment om een pannenset te kopen.

2. Messenset Black Friday

Messen slijten, en hoewel je ze kunt slijpen, voelt een nieuw mes vaak beter aan. Je kunt gedurende het jaar af en toe een nieuw mes kopen, maar op Black Friday profiteren van messenset deals kan je echt veel geld doen besparen. Een aanrader zijn de Opinel messen die je onder andere bij Fonq kunt kopen. Deze messen zijn van koolstofstaal en zijn én blijven zeer scherp. Andere winkels die goede messen verkopen zijn vergelijkbaar met de genoemde shops bij de pannensets. Maar kijk bijvoorbeeld ook even op Wehkamp.

3. Witgoed aanbiedingen Mediamarkt

Bij Mediamarkt is het vanaf een week voor Black Friday tot en met Cyber Monday één en al aanbiedingen scoren. Per dag kunnen de aanbiedingen verschillen, dus hou vanaf dag één het al in de gaten. De verwachting is dat met Black Friday 2021 Mediamarkt op 19 november zal starten. Van gasfornuis tot koelkast en van keukenmachine tot koffiezetapparaat. Ga nu vast naar Mediamarkt om je lijstje te maken. 

4. Nieuwe keuken op Black Friday kopen?

Tijd voor een volledig nieuwe keuken? Ikea doet ook mee aan Black Friday, net als veel andere keukenzaken. Check ook vanaf welke datum winkels beginnen, veel keukenzaken trekken voor Black Friday meerdere dagen uit, Keukenloods bijvoorbeeld heeft een hele week aanbiedingen op keukens en apparatuur. 

5. Koop iets bijzonders, verwen jezelf

Winkels als Wehkamp, Fonq en Bol.com hebben een groot assortiment van spullen waar je misschien niet direct aan denkt. Van bakspullen tot een tajine; nieuw kookgerei nodigt uit om met de feestdagen voor de deur iets bijzonders te maken. En als je dan toch over de feestdagen nadenkt, is het dan niet leuk om met kerst een nieuw servies en nieuwe glazen te hebben? Ook als cadeau is dit ideaal, verwen jouw partner of een vriend of familielid met prachtige whiskeyglazen en een karaf. Door met Black Friday de cadeautjes te kopen voor jezelf en anderen, kun je geld besparen of extra groot uitpakken.

Black Friday 2021, bereid je voor

Om het meeste uit Black Friday te halen, begin je vandaag al met jouw wensenlijstje te maken. Schrijf onder elkaar welke items jij zou willen hebben. Dan kun je met Black Friday snel de winkels bij langsgaan en ze met korting kopen.


Blog item delen: