Recepten

Irish coffee

- 120 ml sterke koffie - 50 ml half stijf geklopte room - 40 ml whisky - 1 tl rietsuiker

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Latte Macchiato

- 1 kop espresso - 150 ml opgeklopte warme melk - 25 ml koude melk

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Cappuccino

- 1 espresso of een kleine kop sterke koffie - cacao of kaneelpoeder - 150 ml opgeklopte melk

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Ice Coffee

- 2 bolletjes vanille ijs - 200 tot 250 ml koffie - Slagroom - Chocolade vlokken

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Caffe D'amore

- 2cl (scheutje) Cointreau - 90ml sterke koffie - 1 kaneelpijpje - 1 snufje kaneel - 1 mespunt c

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Italian Coffee

- 120ml sterke koffie - 50ml half stijfgeklopte room - 40ml Amaretto - 1 theelepel rietsuiker

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Frappino

- 1 gekoelde espresso - scheutje koffie siroop - 1 schep suiker - 1 dl koude melk - slagroom -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Cafe Borgia

- 1/2 liter koffie - suiker of honing - 100 g pure chocolade - 4 el room

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Weense koffie

- 1 1/2 dl.sterke koffie - 2 1/2 dl.melk - 2 eierdooiers - 4 el.suiker - 1/2 dl.slagroom - caca

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Cafe Frappe

- 1 kop sterke koffie - 1 bolletje vanille-ijs - 1 eetl. chocoladesaus - ijsblokjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

IJskoffie

Ingrediënten - 8 chocoladesticks (melk of puur) + evt. extra voor garnering - 20 ijsklontjes - 5

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Koffie met chocoladerotsjes

Ingrediënten: - 200 g pure chocolade, in blokjes - 100 g gedroogd roodfruit (bakje a 180 g) - 50

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Koffiegranita

- 50 g suiker - 500 ml hete espresso Materialen - keukenmachine

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Koffie met een twist

- cacaopoeder - 125 ml slagroom - 6 eetlepels whisky (slijter) - 2 eetlepels witte basterdsuiker

Kokos koffie (met kokoslikeur)

- Kaneelpoeder - 40 ml kokosmelk - 1 eetlepel kokoslikeur - Scheutje koffiesiroopkokos - 1 kopje

background Layer 1 background Layer 1

Cafe mexicano met chocola en koffielikeur

- 1 tl kaneelpoeder - 40 g chocolade, pure - 500 ml koffie, sterke - 8 cl koffielikeur (Kahlua)

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Hasselt koffie

2 kopjes koffie, sterke 6 cl jenever (Hasseltse) 6 cl slagroom 2 kl suiker, bruine 2 sprietjes s

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

IJskoffie met amarettini

- 100 g room - 80 g suiker - amarettikoekjes - 1 vanillestokje - 370 ml espresso (of sterke koff

Duo van chocolademousse

- 50 g suiker - 400 ml room - 8 koffie (bonen) - 8 espresso (kopjes) - 5 blaadjes gelatine - 15

Mandarijnkoffie

- 1 eetlepel suiker - 1/8 liter slagroom - 4 eetlepels mandarijnsap - 1/4 theelepel oploskoffie

Visserskoffie

- 5 eetlepels kirsch - 3/4 deciliter slagroom - 1/2 liter verse sterke koffie - 5 theelepels donk

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Kerstkoffie

- 2 kruidnagels - 1 kaneelstokje - 150 ml baileys - 200 ml slagroom - 8 kopjes espresso - 300 m

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Baileys ice coffee

- Slagroom - 125 ml Baileys - 0,25 liter melk - 1 eetlepel suiker - 1 bolletje roomijs - 1 beke

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Choco-koffie shake

- ijsblokjes - 200 ml vanille-ijs - 100 ml chocolade melk - eventueel slagroom, chocoladesiroop

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Moccachino

- kaneelpoeder - poedersuiker - 1 kop sterke koffie - half kopje warme melk - eventueel een mel

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Koffie pannacotta maken

- 5 dl room - 1 dl melk - 75 g suiker - 2 kopjes espresso - 4 gelatineblaadjes

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Koffie winterdroom

- 100 ml melk - 200 ml hete cacao - suiker naar smaak - 2 sterke koffie (200 ml) - 1 mespuntje p

Hot & Sweet

- 60 ml espresso - opgeklopte melk - likeur “Tequila rose”

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Irish coffee

- 1 theelepel suiker - 2 eetlepels Ierse Whiskey - Eetlepel geklopte slagroom - 1 kopje verse, st

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Zoete koffie met marshmallowschuim

- kaneel - 150 ml melk - 600 ml koffie - 35 g mini marshmallows

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

Pumpkin spice latte

- 1 espresso - 200 ml melk - 1 el pompoenpuree - 1 tl vanille extract - 1 tl suiker (of meer) -

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1

caffé blan

1 eetlepel oplos cappuchino 1 eetlepel oplos wiener mellange 1/2 eetlepel nesquick 2 schepjes sui

Mini Irish coffee trifles

- 80 g suiker - 200 ml slagroom - 8 el whisky (slijter) - 30 g custardpoeder - 500 ml halfvolle

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1