- 120 ml sterke koffie - 50 ml half stijf geklopte room - 40 ml whisky - 1 tl rietsuiker
- 1 kop espresso - 150 ml opgeklopte warme melk - 25 ml koude melk
- 1 espresso of een kleine kop sterke koffie - cacao of kaneelpoeder - 150 ml opgeklopte melk
- 2 bolletjes vanille ijs - 200 tot 250 ml koffie - Slagroom - Chocolade vlokken
- 2cl (scheutje) Cointreau - 90ml sterke koffie - 1 kaneelpijpje - 1 snufje kaneel - 1 mespunt c
- 120ml sterke koffie - 50ml half stijfgeklopte room - 40ml Amaretto - 1 theelepel rietsuiker
- 1 gekoelde espresso - scheutje koffie siroop - 1 schep suiker - 1 dl koude melk - slagroom -
- 1/2 liter koffie - suiker of honing - 100 g pure chocolade - 4 el room
- 1 1/2 dl.sterke koffie - 2 1/2 dl.melk - 2 eierdooiers - 4 el.suiker - 1/2 dl.slagroom - caca
- 1 kop sterke koffie - 1 bolletje vanille-ijs - 1 eetl. chocoladesaus - ijsblokjes
Ingredienten - 8 chocoladesticks (melk of puur) + evt. extra voor garnering - 20 ijsklontjes - 50
Ingredienten: - 200 g pure chocolade, in blokjes - 100 g gedroogd roodfruit (bakje a 180 g) - 50
- 50 g suiker - 500 ml hete espresso Materialen - keukenmachine
- cacaopoeder - 125 ml slagroom - 6 eetlepels whisky (slijter) - 2 eetlepels witte basterdsuiker
- Kaneelpoeder - 40 ml kokosmelk - 1 eetlepel kokoslikeur - Scheutje koffiesiroopkokos - 1 kopje
- 1 tl kaneelpoeder - 40 g chocolade, pure - 500 ml koffie, sterke - 8 cl koffielikeur (Kahlua)
2 kopjes koffie, sterke 6 cl jenever (Hasseltse) 6 cl slagroom 2 kl suiker, bruine 2 sprietjes s
- 100 g room - 80 g suiker - amarettikoekjes - 1 vanillestokje - 370 ml espresso (of sterke koff
- 50 g suiker - 400 ml room - 8 koffie (bonen) - 8 espresso (kopjes) - 5 blaadjes gelatine - 15
- 1 eetlepel suiker - 1/8 liter slagroom - 4 eetlepels mandarijnsap - 1/4 theelepel oploskoffie
- 5 eetlepels kirsch - 3/4 deciliter slagroom - 1/2 liter verse sterke koffie - 5 theelepels donk
- 2 kruidnagels - 1 kaneelstokje - 150 ml baileys - 200 ml slagroom - 8 kopjes espresso - 300 m
- Slagroom - 125 ml Baileys - 0,25 liter melk - 1 eetlepel suiker - 1 bolletje roomijs - 1 beke
- ijsblokjes - 200 ml vanille-ijs - 100 ml chocolade melk - eventueel slagroom, chocoladesiroop
- kaneelpoeder - poedersuiker - 1 kop sterke koffie - half kopje warme melk - eventueel een mel
- 5 dl room - 1 dl melk - 75 g suiker - 2 kopjes espresso - 4 gelatineblaadjes
- 100 ml melk - 200 ml hete cacao - suiker naar smaak - 2 sterke koffie (200 ml) - 1 mespuntje p
- 60 ml espresso - opgeklopte melk - likeur “Tequila rose”
- 1 theelepel suiker - 2 eetlepels Ierse Whiskey - Eetlepel geklopte slagroom - 1 kopje verse, st
- kaneel - 150 ml melk - 600 ml koffie - 35 g mini marshmallows
- 1 espresso - 200 ml melk - 1 el pompoenpuree - 1 tl vanille extract - 1 tl suiker (of meer) -