Koffie pannacotta maken
Ster Ster Ster Ster (3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • KoffieHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Kook de melk, room en suiker samen in een pannetje.
2. Week de gelatineblaadjes in een kommetje water, knijp ze daarna uit en voeg toe aan de espresso (espresso moet warm zijn, maar niet loeiheet).
3. Doe de espresso (waar de gelatine in is opgelost) bij het roommengsel en roer goed door.
4. Verdeel over de kopjes/glaasjes. Laten afkoelen en opstijven in de koelkast, minimaal 6 uur (liefst een hele nacht).
5. Lekker met mokkasaus, caramelsaus of chocoladesaus. Je kunt ook verschillende laagjes maken (tussendoor steeds laten opstijven!).

TIP! Wil je de pannacotta op een bordje storten, dompel de glaasjes dan even half onder in heet water (zorg dat er geen heet water in de glaasjes loopt!).



Beoordeel het recept:

 (30 stemmen)



Bron: Culy

Door: ReceptenVandaag