- 2 potten van 320 g ganzenvet - 2,5 kg vastkokende aardappelen - 2 eetlepels (30 ml) semolina
- 500 g aardappels vastkokend - 8 eetlepels olijfolie - 250 g chorizoworst, in dunne plakjes - 2
- 8 (Malta-)aardappels - 1 blikje tonijn op water, uitgelekt - 125 ml zure room - 1 eetlepel gera
- 1 ciabattabrood (250 g) - 1 ui - 1 pakje goudsalami (ca. 145 g) - 6 eetlepels olie - 1 zakje a
- 1 citroen - 1 bakje verse munt (a 15 g) - 1 kg kruimige aardappels - 1 pak tuinerwten (450 g, d
- 1 aubergine, in blokjes - 3 eetlepels olijfolie - 1 zak paprika's rood, groen, geel - 2 uien, g
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) - 1 zak gesneden prei (300 g) - 250 ml kookroom light - 2 t
- 1 pakje mix voor aardappel roerbak idee Provençaals (50 g) - 1 aubergine - 400 g prei - 3 ee
- 1 schaal half-om-halfgehakt (500 g) - 3 eetlepels boter - 4 tomaten - 2 zakken gesneden prei (a
- 1 kilo vastkokende aardappels - 2 uien - 400 g zalmfilet - 1 pot aardappel anders tuinkuiden-kn
- zout - 2 x Rode Uien - 1 x Komkommer - (versgemalen) peper - 2 el Zonnebloemolie - 1 el Marne
- 4 grote aardappelen - 6 eetlepels yoghurt - 125 ml creme fraîche - ½ zakje Inproba Gebakk
- 165 ml melk - 165 ml slagroom - handjevol grote tenen knoflook, gehalveerd - 700 g bloemige aar
- 200 ml melk - 50 g boter, in klontjes - 1 kg kruimige aardappelen Benodigdheden Pureestamper
- olijfolie, of eenden- of ganzenvet - 1 takje verse rozemarijn, alleen de blaadjes - 5 teentjes k
- 600 g witlof - 1 ui, gesnipperd - 3 eieren, losgeklopt - 2 eetlepels olijfolie - 1 beker slagr
- 2 x 2,5 grote aardappels, vastkokend - 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid - 1 pak gedroo
- 1 zak gesneden spitskool (300 g) - 2-3 eetlepels olijfolie - 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- olie - 2 eieren - zout, peper - 4 aardappels, - 1/2 el kerriepoeder - 75 gram bloem, gezeefd
- 2 eieren - (zee)zout - Silvo Cayennepeper - 4 eetlepels koffieroom - 50 gram gepelde walnoten
- 1 sjalotje - 4 augurgken - 1 kleine appel - 1 eetlepel water - 1 eetlepel yoghurt - 2 eetlepe
- olijfolie - 150 ml creme fraîche - scheutje rodewijnazijn - 600 g nieuwe aardappelen - 400
- zout - peper - 5 dl melk - 2½ dl room - 1 kg aardappelen - snuifje nootmuskaat
- zout - peper - 1 eidooier - nootmuskaat - 25 g roomboter - ½ dl melk, halfvolle - 6 aarda
- zeezout - cayennepeper - 2 el olijfolie - 100 g spekreepjes - 1 bosje koriander, verse (fijnge
- bieslook - 75 g room, zure - 12 aardappelen (kleine) - kaviaar (of andere viseitjes)
- zout - peper - 2 dl room - 50 g boter - 1 el pastis - 150 g garnalen, grijze - 4 takjes dill
- 1 el slagroom - 200 ml droge witte wijn - 4 sjalotten, schoongemaakt - 1 envelopje saffraandraa
- 1 ei - zout - peper - bloem - broodkruim - frituurvet - 2 eidooiers - 1 deciliter melk - s
- zout - 4 hamburgers - (versgemalen) peper - 1.5 dl sladressing naturel - 1 el bak & braad vloe
- 4 el olijfolie - 1 1/2 liter frituurolie - 1 aubergine, in blokjes - 500 g tomaten, in parten
- 1 scharrelei - 1 teentje knoflook - olie om in te vetten - (versgemalen) peper, zout - 2 el ve
- 125 ml creme fraîche - 1 banaan, in plakjes - 1 zak peentjes en peulen à 400 g - 1 zak pa
- zout - frituurolie - 8 grote aardappelen
Ingredienten voor de vulling : - 1 ui - zout - 200 gr. tauge - 2 maggi blokjes - 1 stuk kipfile
- 1 tomaat - 1 paprika - Olijfolie - 1 rode ui - 1 komkommer - Zout en peper - 1 teentje knofl
- 2 el olijfolie - 40 g boter, gesmolten - 1 bos peen, geschrapt - 3 tl sesamzaad (bakje 100 g)
Voor het deeg: - 1 ei - 5 glazen meel - 1 eetlepel zout - 1 eetlepel azijn - 2 eetlepels yoghur
- 2 eieren - 125 gr paneermeel - 1 kg aardappelpuree - zout en peper naar smaak - 1 theelepel ge
- 1 eetlepel paneermeel - zout en peper naar smaak - 4 (250 gr) bakaardappelen - 2 eetlepels bot
- 120 ml spaghettisaus - 30 gram gesmolten boter - 2 eetlepels Parmezaanse kaas - 1 eetlepel Ital
- 2 ui - 4 ei - zout en peper - 50 ml olijfolie - 500 gr aardappelen
- 1 el olijfolie - 200 ml slagroom - 2 knoflooktenen - 1 ei, losgeklopt - 50 ml witte wijn - 2
- 6 wraps - Chilipoeder - 1 wit uitje - Gehaktkruiden - Zout en peper - 1 teentje knoflook - 2
- 2 eieren - 125 g poedersuiker - 100 gr witte bloem - 1/4 theelepel bakpoeder - 1/2 theelepel v
- 50 g bloem - peper en zout - 6 grote eieren - 3 el zure room - 450 g kerstomaatjes - 300 ml h
- olijfolie - zout en peper - 5 grote eieren - 1 dl zure room - 1 grote teen knoflook, geperst
- zout - bloem - olijfolie - 1/2 glas witte wijn - 1/2 ui, fijngesnipperd - 1 gekookt ei, fijn
- 1 ei - zout - peper - 2 el selderie - 1 handvol prei - Sweet Chili sauce - 2 teentjes knofl
Voor het deeg: - 2 eieren - 300 ml glas melk - 1 kilogram bloem - 300 ml zonnebloemolie - 1 the
- bieslook - olijfolie - peper en zout - 600 gram krieltjes - 4 bosuitjes, in ringetjes - mayon
- 1 el olijfolie - 4 el zure room - 1 ui, gesnipperd - 8 Ã 12 tacoschelpen - mespunt chilipep
- 2 eetlepels olijfolie - 500 gr rode snapperfilet - 1 eetlepel vers citroensap - 1/2 kleine ui,
- 1 ei - puree - zout en peper - 150 ml rode wijn - 4 el halfvolle melk - 2 uien, fijngesneden
- 1 knol venkel - zout, naar smaak - 4-6 eetlepels mayonaise - 1 eetlepel dragon azijn - 1 th
- 175 ml melk - 1 liter vanille ijs - 200 gram zelfrijzend bakmeel - 70 gram suiker, handvol aman
- 2 el suiker - 2 el vissaus - thaise kerrie - 100 ml kokosmelk - sap van 1 limoen - 600 ml vis
- zout - salade - 4 el bloem - 2 tl sojasaus - sap van 1 limoen - sap van 3 limoenen - 350 g s
- peper - 6 eieren - 1 rode ui, gesnipperd - 50 g bacon, fijngehakt - 2 el fijngehakte peterseli
Pate met gelakte rauwe ham: - 4 sateprikkers - 2 eetlepels honing - 150 gram (wild)pate - versge
- zout - peper - 3 eiwitten - 2 eidooiers - 100 ml melk - nootmuskaat - 600 g aardappelen - 4
- zout - peper - 200 ml room - frituurolie - 8 aardappelen, vastkokende - 1 bosje bieslook, ver
- 4 g venkelzaad - 20 g cacaopoeder - 4 g groen anijszaad - 800 ml druivenpitolie - 2 aardappele
- 150 ml olijfolie - 24 vellen filodeeg (diepvries), ontdooid Voor de vulling - zout en peper
- 4 grote of 6 middelgrote aardappels, vastkokend Voor de radijsspread: - 500 g kwark, uitgelekt
- 1 courgette - 1 laurierblad - 1 kg aardappelen - 1 teentje knoflook - 150 g geraspte kaas - z
- 125 ml melk - 125 ml slagroom - 1 el truffelolie - 100 g belegen kaas, geraspt - 1 kg vas
- 5 eieren - 1 thl tijm - knoflook - peper, zout - 1 thl mosterd - 700gram aardappelen - 100 g
- 1 ei - zout - peper - bloem - frituurvet - 2 eidooiers - broodkruim - 1 deciliter melk - 1
zout naar smaak peper naar smaak 5 eetlepels melk 2 eieren (losgeklopt) 75 gram boter (gesmolten
- bieslook - 50 gram zachte boter - 1 theelepel grof zout - 4 eetlepels zure room - 4 aardap
- 1 sjalot - 25 g boter - nootmuskaat - 100 g Damse Mokke - 10 kleine vastkokende aardappelen
- 1 ei, losgeroerd - 1 el olijfolie + wat extra - 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid - 2 el fijngsned
- Zout - Bloem - Peper - Bakplaat - 1 kilo Zoete aardappels - 100 milliliter Zure room - 1
- 1 ei - zout/peper - paneermeel - 3 plakken ham - 400 gr aardappels - handje verse bieslook -
- 1 ei - zout/peper - 1 kleine ui - 3 aardappels - halve paprika - 1 tl peterselie - halve cou