Rode snapper op Mediterraanse wijze
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • AardappelHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. De oven voorverwarmen op 200°C/gasstand 6.

2. In een koekenpan de olijfolie verhitten en daarin de ui in ong. 5 minuten zacht sauteren.

3. Knoflook toevoegen en 1 minuut sauteren. Kappertjes, olijven, chilipeper en peterselie erdoor roeren. Aan de kook brengen en 10 minuten zachtjes laten stoven.

4. Een paar lepels saus over de bodem van een ovenschaal van 18x18 cm smeren en daarover in een enkele laag de filets verdelen. Citroensap over de filets druppelen en vervolgens de resterende saus erover schenken.

5. 15-30 minuten bakken (afhankelijk van de dikte van de filets). Tijdens het bakken 1 keer met saus bestrijken. De vis is gaar als het met een vork makkelijk uiteen valt.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Allrecipes

Door: