1. Meng alle ingredienten voor de Thaise kerrie en voeg 6 eetlepels water toe. (Als u een keukenmachine hebt, hoeft u niet alle ingredienten van tevoren fijn te snijden en te hakken. De machine zal ze dan fijnhakken en met het water tot een smeuïge massa mengen.)
2. Verhit de olie in een braadpan met antiaanbaklaag. Voeg de kerrie toe en laat 5 minuten bakken, terwijl u vaak roert, tot het water is verdampt en de sjalotjes zacht zijn en kleur krijgen.
3. Giet de visbouillon en de vissaus in de pan en voeg de suiker, de aardappelen en de rode paprika toe. Breng het aan de kook, dek de pan af en laat circa 10 minuten koken of tot de aardappelen bijna gaar zijn.
4. Voeg de zeeduivel, de suikererwten en de kokosmelk toe, dek opnieuw af en laat 5 minuten koken of tot de vis gemakkelijk uit elkaar valt. Haal de pan van het vuur, voeg het limoensap toe en strooi de koriander erover. Serveer heet.
Beoordeel het recept:
Bron: Allrecipes
Door: ReceptenVandaag