Polderaardappel met Damse Mokke
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • AardappelHoofdgroep
  • 10Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Kook de aardappelen gaar in de schil.
2. Giet ze voorzichtig af en snij de boven- en onderkant van de aardappeltjes af.
3. Hol de aardappelen uit en bewaar het binnenste.
4. Snij de sjalot heel fijn en stoof glazig in de boter.
5. Voeg de aardappelpulp toe en plet alles door elkaar.
6. Snij de kaas in kleine blokjes en roer door de aardappelpuree.
7. Kruid bij met peper van de molen, nootmuskaat en zout.
8. Vul de aardappeltjes op met de aardappelpuree.
9. Zet ze voor het opdienen 3 minuten in een oven van 175 °C. Serveer onmiddellijk.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Njam

Door: