Aardappelkoekjes met ham en bieslook
(5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • AardappelHoofdgroep
  • 10Aantal personen
  • 30 - Tijd
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Schil de aardappels en snijd grote aardappels eventueel in tweeën.
2. Kook de aardappels circa 20 minuten.
3. Ondertussen snijd je de ham en bieslook in stukjes.
4. Als de aardappels gekookt zijn, stamp je de aardappels fijn met een beetje melk of kookvocht.
5. Voeg vervolgens zout, peper, bieslook, geraspte kaas en de ham toe. Even goed mengen.
6. Vervolgens voeg je het ei toe en meng je alles nogmaals.
7. Voeg daarna beetje voor beetje paneermeel toe totdat je een stevige massa hebt.
8. Als je tijd hebt, laat de aardappelpuree dan afkoelen in de koelkast.
9. Vorm daarna met je handen kleine koekjes.
10. Giet een scheut olie in een pan en bak de aardappelkoekjes circa 3 minuten per kant.

TIP! Lekker met een stukje vlees of vis en wat groenten.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Lekker en simpel

Door: