Taartjes van aardappelpuree
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • AardappelHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Schil de aardappels en kook ze 15 minuten in een grote pan met water gaar.
2. Giet ze af en stamp ze fijn. Verwarm de oven op 180 garden.
3. Snipper het uitje en schep door de puree.
4. Voeg ook het ei, wat verse bieslook, 3 eetlepels geraspte kaas, melk en boter tot en meng tot een smeuige puree.
5. Bereng de puree op smaak met een snuf peper en zout.
6. Leg een kookring op de bakplaat met bakpapier en strooi een dun laagje paneermeel op de bodem.
7. Schep wat van de puree er in en druk het goed aan.
8. Haal de kookring voorzichtig naar boven terwijl je de puree tegenhoud met een lepel.
9. Bestrooi de puree taartjes met de overige kaas en bak deze 10 minuten in de oven. Om een mooi bruin korstje te krijgen zet je de laatste 3 minuten de grill er bij aan als dat mogelijk is.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Leuke recepten

Door: