Gepofte aardappels met tonijncreme
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • AardappelHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Voorbereiden
Aardappels schoonboenen en in pan met ruim water en zout 10 min. voorkoken. Afgieten en in vergiet even laten uitdampen. Aardappels op enkele plaatsen met vork inprikken en per stuk verpakken in aluminiumfolie.

Bereiden
Aardappels in folie tussen gloeiend houtskool in barbecue leggen en in 15-20 min. poffen, of in 30-40 minuten gaar laten worden in een op 225 °C voorverwarmde oven. In kom tonijn mengen met zure room, mierikswortel, augurk en selderij. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappels opensnijden en vullen met tonijncrème.



Beoordeel het recept:

 (10 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: