Romige aardappelgehaktschotel
(3.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • AardappelHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 15 - Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C. In braadpan boter verhitten en gehakt met zout en peper in 2 min. rul bakken. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Gehakt in ovenschaal leggen. In achtergebleven bakvet prei 2 min. bakken. Aardappel, prei en tomaten over gehakt verdelen. Koksroom roeren met zout en peper en over schotel schenken. Schotel bestrooien met kaas en in midden van oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin laten worden.



Beoordeel het recept:

 (410 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door:

Reacties

  • Jolanda55
    (17-04-2011)

    smaakt best goed.

    Ik moest alleen wel veel extra zout toevoegen..