Verwarm de oven voor op 220 °C. Doe de blokjes aardappel in een grote pan koud water met wat zout en breng ze aan de kook. Laat ze meteen in een vergiet uitlekken en een paar minuten uitwasemen, tot ze min of meer droog zijn. Vermorzel de rozemarijnblaadjes in een vijzel.
Verhit een beetje olijfolie of ganzenvet in een braadslee. Doe de knoflook, aardappeltjes en rozemarijn erin. Bestrooi ze met wat peper en zout en hussel alles goed door elkaar. Zet de braadslee 20 tot 25 minuten in de oven, schud de aardappelen regelmatig en haal ze uit de oven wanneer ze lekker goudbruin en krokant zijn.
Beoordeel het recept:
Bron: kookboek Kook met Jamie van Jamie Oliver. © Kosmos Uitgevers
Door: ReceptenVandaag
Jamie Oliver is een engelse kok die wereldwijd bekend is. Hij is bekend geworden door de televisieprogramma's die hij presenteert, maar ook door de goede kookboeken die hij heeft geschreven. Jamie Oliver is er van overtuigd dat iedereen kan leren koken en hij ziet het dan ook als zijn missie om iede...
Lees Meer