Aardappelschotel met chorizo en spitskool
(3.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • AardappelHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 2Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


  • Materialen

Bereidingswijze

Bereiden
Oven voorverwarmen op 175 °C. In wok spitskool in 1 el olie 4 min. roerbakken. Bodem van ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes. Hierop 2 lagen maken van achtereenvolgens chorizo, spitskool, tomaat en aardappel. In kom eieren loskloppen met melk, Provençaalse kruiden en zout en peper naar smaak. Eimengsel in ovenschaal schenken. Olie erover sprenkelen. In midden van oven aardappelschotel in 40-45 min. goudbruin en gaar laten worden.



Beoordeel het recept:

 (135 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: