- 4 eieren - 100 g bloem - 200 ml melk - 2 bollen mozzarella - 100 ml olijfolie extra vierge -
- 18 sneetjes wit-casinobrood - 6 eieren - 4 flinke handen spinazie (zak a 300 g) - 2 zakjes gruy
- 30 g rucola - 2 tomaten - 1 grote ui - 4 eieren - Peper en zout - 4 el halfvolle melk - 2 el
- 1 ei - suiker - 2 zakjes vanillesuiker - 1 theelepel kaneelpoeder - 2 1/2 dl melk - 8 sneetje
- 1 ciabatta (brood) - 1 bol mozzarellakaas, in plakjes - 2 gegrilde paprika's (pot) - 100 g parm
- 6 sneetjes wit-casinobrood - 2 eetlepels tomatofrito basissaus - 1 eetlepel rode pesto (bakje a
- 200 g kipfilet, in stukjes van 2 x 2 cm - 2 tl kerriepoeder - 2 el olie - 1 bakje tauge (125 g)
- 1/2 gerookte makreel (a ca. 345 g) - 2 tl mierikswortel (potje 140 g) - 1/2 bekertje creme fraÃ
- 2 biefstukken - 2 eetlepels olie - flinke hand rucolasla - 2 eetlepels roomboter - 8 sneden wi
- 3 vleestomaten - 1 hele knoflook - 3 scheuten olijfolie - half brood of heel stokbrood (ciabatt
- creme fraiche - 2 eetlepels tijm - 1 pakje zachte roomboter - 2 eetlepels peterselie - 3 teent
- zout en peper - 1 eetlepel olie - 75 gr zachte margarine - 150 gr gepelde pinda's
- olijven - 1 augurk - 1 tomaat, - zout/peper - peterselie - halve appel, - radijsstukje - 4
- 3 eetlepels citroensap - 250 gr verse roomkaas - 1 blik tonijn (300 gr) - zout en versgemalen p
- 4 eieren - 2 el mayonaise met yoghurt (potje 350 ml) - 2 tl grove mosterd - 8 sneetjes Allinson
- 8 sneetjes volkorenboord (bijv. Zaandammertje) - 2 el mayonaise - 2 augurken, fijngesneden - 1
- 4 notenbroodjes (voorgebakken, pak 4 stuks) - 1 citroen, schoongeboend - 150 g geitenkaas nature
- 100 g La Grande Hirondelle (kaas AH Biologisch) - 8 sprietjes bieslook - 25 g walnoten - 3 eetl
- 1 boulle beurre, (brood) - 4 el tapenade van zongedroogde tomaten (potje 140 g) - 2 blikjes toni
- 4 meergranenpistolets (voorgebakken) - 1 courgette, in dunne schuine plakken - 2 eetlepels olijf
- 175 g bloem - 150 g suiker - 2 grote eieren - 60 g walnoten, gehakt - 2 theelepels bakpoeder
- 3 vleestomaten - 1 hele knoflook - 3 scheuten olijfolie - half brood of heel stokbrood (ciabatt
- 3 eieren - 150 ml melk - 40 g suiker - 100 g paneermeel - 4 el boter of margarine - 1 zakje v
- ketchup - ¼ krop sla - 4 broodjes - 4 hamburgers - 4 plakjes ontbijtspek - 1 ui, rode (in
- zout - 250 g spekblokjes - peper, uit de molen - 4 sneetjes boerenbrood - 3 aardappelen (midde
artisjokharten 3 el kaas (geraspte, type Parmezaan) 2 el olijfolie 3 el bladpeterselie
- 1 el zout - 1 el honing - 2 el olijfolie - 300 ml water, lauw - 1 zakje gist, gedroogde - bas
- citroensap - 25 g boter - 2 bosuitjes - 2 harde bruine broodjes - zout en versgemalen peper -
- 1 losgeklopt ei - 4 eetlepels Franse mosterd - 1 pak (450 gr) bladerdeeg - 500 gr vers varkensw
- 4 boerenbrood - 4 eetlepels mayonaise - 100 gram Parmezaanse kaas - 8 plakken prosciutto di Par
- mosterd - worcestersaus of aroma - 1/2 stronk bleekselderij - 1 stokbrood van 400 gram - 1 bli
- paprikapoeder - plukjes peterselie - 1/2 theelepel pikant - 4 kleine of 2 grote plakken magere
- zout - 6 el Becel Dressing - 0.25 krop ijsbergsla - 1 kleine gele paprika - versgemalen zwarte
- 1 aubergine - 1 courgette - 1 rode paprika - 1 eetlepels olie - 6 sneetjes Brood - Becel diee
- 1 avocado - 2 tomaten - Becel dieet - 6 sneetjes Brood - 2 eetlepels pijnboompitjes - Paar bl
- zout - 0.25 komkommer - versgemalen peper - 25 g Becel pro.activ - 4 sneetjes bruin casinobroo
- 0.5 appel - 3 walnoten - 2 tl honing - 25 g geitenkaas - 2 volkoren pistolets - 1 el Becel pr
- zout - 1 aubergine - 0.5 el gedroogde oregano - 1 dun rolletje geitenkaas (100 g) - 1 kleine r
- poedersuiker - 30 melkbroodjes - 2 bakken aardbeien à 500 g - 2 potten duopasta met aardbeie
- 100 g groene aspergetips - 100 g gerookte kipreepjes - 8 sneetjes donker roggebrood (Fries) - 2
- 1 tomaat, in plakjes - 4 plakjes ontbijtspek - 2 eetlepels yoghurtmayonaise - 1 bruin of wit dr
- 8 plakjes ham - 8 schijven ananas - 8 plakjes jonge kaas - 125 ml handwarm water - 25 g roombo
voor het brood: - 50 g sesamzaad - 2 el olijfolie - 1 losgeklopt ei - 325 ml lauwe melk - 2 el
- citroensap - 15 g rucola - 2 el mosterd - 2 el mayonaise - (versgemalen) peper, zout - 4 plak
- 2 tomaten - 75 g champignons - 4 plakjes parmaham - paar blaadjes basilicum - 185 g Philadelph
- 4 witte pistolets - 2 kleine trostomaten - 50 g chorizo, plakjes - versgemalen zwarte peper -
- zeezout - zwarte peper - 2 focacciabroodjes - 1 eetlepel kappertjes - 50 g gemengde groene sla
- zout en peper - 6 groene knoflookolijven - 4 donkere meergranenbollen - 5 gedroogde tomaatjes
- 25 grucola sla - 1 ciabatta brood - 4 plakjes Parmaham - 16 Boursin Minis (55 g) - 1 pot geroo
- 4 eieren - 1 tl mosterd - 0.5 krop sla - 5 el Calve Yofresh - 0.5 bakje bieslook - 4 (afbak)
- 1 tomaat - 1 stokbrood - zout & versgemalen peper - 100 g Philadelphia Naturel Light - 1 kropj
- 1 citroen - 4 ciabatta's - 1 bosje dille - 1 kleine lente ui - 120 g gerookte zalm - 140 g P
- 1 ei - 1,2 dl melk - 70 gram suiker - 100 gram boter - 1,5 tl kaneelpoeder - bloem om uit te
- boter - 25 g gist - 1 eetlepel zout - 500 g tarwebloem - 2,5 dl lauwe melk - 4 eetlepels olij
- 4 el mayonaise - 2 el olijfolie - 1 el citroensap - 2 bosui, in ringen - peper, versgemalen -
- 3 el pesto - zout, peper - 100 ml olijfolie - 1 grote aubergine - 1 grote courgette - 10 takj
voor de vissambal: - 1 ui - sap van ½ citroen - 1 teentje knoflook - 1 verse rode peper -
- sneetjes witbrood - boter - kaneel - suiker
- 2 uien - olijfolie - 1 courgette - 1 aubergine - 2 ½ dl melk - 2 eidooiers - 15 gram bote
- 1 kg broodmeel - 125 ml warm water - 425 ml warm water - 1 1/2 theelepel zout - 2 zakjes (7 gr
- 2 el olie - 2 tl karwijzaad - 4 witte pistolets - 1 blik hotdogs (8 stuks) - 200 g zuurkool (z
- 400 gr broodmeel - 1 theelepel zout - 1 eetlepel maïsmeel - 3 eetlepels olijfolie - 375 ml wa
- 3 eetl. limoensap - snufje selderijzout - 1 rode ui, gesnipperd - 240 g sardines (blik), afgesp
- 1 ei - 1 citroen - 150 ml melk - 1 sinaasappel - 110 gram boter - 40 gram krenten - 50 gram
- 375 gram bloem - 150 gram granola - 1 theelepel honing - 1,5 theelepel zout - 260 ml handwarm
- 3 eieren - 345 gram bloem - 45 ml warm water - 80 ml warme melk - 1/4 theelepel zout - 115 gr
- 1 komkommer - 2 lente-uitjes - 100 gram sperziebonen - 4 harde (volkoren)broodjes - 1 pak Quor
- zout - peper - olijven - 250 g champignons - 12 sneetjes brood - 1 bosje basilicum - 2 bolle
- 2 eieren - 2 el paneermeel - 1/2 tl nootmuskaat - 1 el grove mosterd - bloem om te bestuiven
- peper - 2 eieren - sesamzaad - 1 kl zout - 200 g feta - 1 kl suiker - 150 ml melk - 150 ml
- 1 citroen - 200 g verse roomkaas - fijne rasp of zesteur - 1/4 ingemaakte citroen - 6 plakjes
- 60 ml melk - snufje zout - 60 ml water - 10 gram gist - 10 gram boter - 10 gram suiker - 200
Voor de vulling: - 7 gram kaneel - 10 ml citroensap - 50 gram kristal suiker - 3 middelgrote gra
- Snufje zout - 1 tl honing - 1 zakje gist - 150 gram Cheddar - 240 ml warm water - 300 gram bl
- 1 ei - 2 kroketten (niet ontdooid) - 2 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- 100 g comte - gezouten roomboter - 4 grote augurken, formaat zure bom - plakken mortadella - 2
- 5 eieren - 75 ml slagroom - 5 el olijfolie - 4 plakjes bacon - ½ tl kurkuma (kunjit) - 2 e
- 1 el honing - 1 el olijfolie - 2 el roomboter - 2 tl dijonmosterd - 1 teentje knoflook - 4 di
- 3 el pesto - zout, peper - 100 ml olijfolie - 1 grote aubergine - 1 grote courgette - 10 takj
- 2 el melk - 1/2 vanillestokje - 160 g poedersuiker - 225 g bloem, gezeefd - 100 g rijstebloem,
- 300 ml lauw water - 1 zakje gist van 7 g - zout en peper uit de molen - ca 600 g bloem, plus ex
- 2 eieren - 50 gram suiker - 6 ml volle melk - 1 eetlepel boter - 2 eetlepels kaneel - sap van
Voor het brood: - 2 eieren - 1 tl zout - 50 gr boter - 300 gr bloem - 25 gr suiker - 150 ml do
- 1 tl zout - 3 el honing - 300 gr bloem - 2 tl baksoda - 200 gr dadels - 150 gr pecannoten -
- 1 tl zout - 250 gr bloem - 500 gr worstjes - 1 ei, losgeklopt - 1/2 tl bakpoeder - 150 ml kou
- 75 gr boter - 450 gr bloem - 5 tl bakpoeder - 300 ml karnemelk - 200 gr harde geitenkaas - 2
- 2 tl zout - 20 gr boter - 300 ml water - 10 gr gedroogde gist - 230 gr gorgonzola kaas - 100
- 1 el melk - 1 eidooier - 100 gram pure chocolade - 1 keer het basis deeg voor croissants
- 9 gr zout - 15 gr gist - 1 tl kaneel - 50 gr suiker -100 gr lauw water - 200 gr lauwe melk -
- 1 baguette - 1 snufje zout - 1 ui, fijngesneden - 1 teentje knoflook, gehakt - 250 gr mozzarel
- 100 gr krenten - 225 ml karnemelk - 2 eetlepels boter - 1/2 theelepel zout - 250 gr witte bloe
- 1 ei - 7 gr boter - 350 ml melk - 1 tl kaneel - 1,5 tl zout - 380 gr bloem - 100 gr suiker
- 25 g boter - 200 g rozijnen - 150 ml lauwe melk - 200 g tutti frutti - 2 zakjes vanillesuiker
- 1 appel - 8 stukjes stokbrood - 75 gram geitenkaas - kwart theelepel zwarte peper - kleine the
- 2 tomaten - fijne mosterd - 6 el olijfolie - 1 bosje bosuitjes - 16 dungesneden plakken salami
- 1 losgeklopt ei - een paar krenten of rozijnen - 4 eetlepels bloem om mee te bestrooien - 1 pak
- poedersuiker - 50 gram boter - 500 gram witbroodmix - bloem op te bestuiven - ½ eetlepel ka
- 250 g witbroodmix - 1.5 dl handwarm water - 4 eetlepels paneermeel - 1 scharrelei, losgeklopt
- krenten - 75 gr roomkwark - 150 ml lauwwarm water - 1 klein ei (gesplitst) - 50 ml vloeibare h
- 1 ei - 50 gr boter - 450 gr bloem - 50 gr suiker - 75 gr rozijnen - ½ theelepeld zout - 1
- panini - 1 tomaat - rucolasla - 1 el olijfolie - basilicum blaadjes - 2 plakjes Italiaanse ha
- 3 tomaten - 200 g feta - 1 Turks brood - zout en peper - 150 g paprika - 50 g champignons -
- 25 g verse gist - 1 theelepel zout - 2,5 dl lauw water - 1 kleine aardappel - 1/2 tl basterdsu
- 3 eieren - mespuntje zout - 100 g pecannoten - 100 g zachte boter - 200 g basterdsuiker - 1 e
Voor het deeg: - 8 gram zout - 7 gram droge gist - 10 gram walnootolie - 300 gram water, 20 –
* Voor het brood: - 2 eieren - 1 tl zout - 50 gr boter - 300 gr bloem - 25 gr suiker - 150 ml
- 1 tl zout - 500 gr worstjes - 1/2 tl bakpoeder - 1 ei, losgeklopt - 150 ml koude melk - 3 tl
- 1 tomaat - olijfolie - mozzarella - groene pesto - zout en peper - 2 sneetjes brood - 2-3 bl
- melk - choco - eieren - bladerdeeg - croissantdeeg - bloemsuiker of poedersuiker
- look - brood - olijven - oregano - basilicum - rozemarijn - kappertjes - boter of olie - g
Fase 1: - 1 ei - 3 el suiker - 200 gr bloem - 1 zakje gist - 250 ml lauw water Fase 2 - 1 el
- 2 el suiker - 1 tl kaneelpoeder - 1 el grove kaneelsuiker - 1 grote appel (ik gebruikte jonagol
- 1 tl zout - 300 g bloem - 8 kerstomaatjes - 2 tenen knoflook, fijngehakt - grof zeezout om te
- 2 eigelen - ¼ tl zout - 3 el suiker - 350 g tarwebloem - 10 g gedroogde gist - 140 ml melk
Voor het deeg: - 35 g suiker - 265 g tarwebloem - flinke snuf zout - 3,5 g gedroogde gist - 80
Voor het deeg: - 10 g zout - 500 g tarwebloem - 7 g gedroogde gist - 20 g grof griesmeel - 320
- 6gr zout - 15gr suiker - 300gr bloem - zonnebloemolie - 1 zakje gist (7gr) - 125gr zachte bot
- 1 ei - snufje kaneel - 40 gr havermout - 2 el (magere) kwark - eventueel wat honing als toppin