Panini met aubergine en geitenkaas
(3.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingredi├źnten


  • benodigdheden:

Bereidingswijze

Snijd de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen. Dep de plakken droog, bestrijk ze dun met Becel Multi en rooster ze in een hete grillpan of tussen een contactgrill goudbruin.

Snijd het geitenkaasje in dunne plakjes.

Snijd de paninibroodjes open of halveer de stokbroden en snijd de helften open. Leg de aubergineplakken op de onderste helften en verdeel de plakjes geitenkaas, oregano en wat uiringen erover. Leg de bovenste broodhelften erop en rooster de panini in een contactgrill of in een grillpan goudbruin.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Becel

Door: