Warme stokbroodjes met champignons en parmaham
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Halveer het stokbrood en snijd beide helften horizontaal doormidden, of snijd de pistoletjes open. Snijd de tomaten met een kartelmes in dunne plakjes. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.

Verwarm de ovengrill voor. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Scheur de parmaham in stukjes en bak ze met de champignons 2-3 minuten op hoog vuur, tot de ham knapperig is en de champignons bruin kleuren.

Leg intussen de 4 broodhelften met het snijvlak naar boven op een bakplaat. Rooster ze onder de ovengrill lichtbruin. Besmeer de broodjes met Philadelphia Naturel Light en verdeel de tomaat erover. Schuif de broodjes opnieuw 1 minuut onder de grill.

Leg elk broodje op een bord en verdeel het warme ham-champignonmengsel erover. Garneer met wat gescheurde basilicumblaadjes. Serveer als lunch of snack.

TIP!
Ook lekker met Philadelphia Tomaat & Pesto Light.



Beoordeel het recept:

 (24 stemmen)



Bron: Philadelphia

Door: