Tomatenbroodjes
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Meng zout, gist en bloem in een kom. Maak een kuiltje in het midden en giet er de melk, olijfolie en tapenade bij. Kneed dit tot een stevig deeg.
2. Snij de tomaten in stukjes en kneed ze door het deeg.
3. Strooi wat bloem uit op een werkblad en kneed het deeg verder. Doe het deeg in een met boter ingevette kom, bedek met een handdoek en laat op een warme plaats rijzen.
4. Verwarm de oven voor op 200 gr. C. Bestrijk de bovenkant van het deeg met melk en bak het gedurende 35 minuten.
5. Stort de broodjes uit op een rooster en laat ze afkoelen.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: One world

Door: