Pistolet zuurkool, katenspek en worst
(3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Doe de zuurkool in een pan met 100 ml water en het karwijzaad en breng aan de kook. Laat op laag vuur 10 min. koken. Laat uitlekken in een vergiet.
2. Omwikkel ondertussen de worsten met het katenspek. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worsten in 4 min. goudbruin. Keer regelmatig.
3. Snijd de pistolets overlangs doormidden en besmeer de onderste helften met de mosterd. Verdeel de zuurkool erover. Leg hierop 2 worsten. Leg de bovenkanten van de pistolets erop en serveer.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: AH Allerhande

Door: