Croque monsieur met witlof en komijnekaas
(2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de olijfolie op hoog vuur in een koekenpan, voeg de witlof toe en roerbak kort.
2. Voeg de honing en naar smaak zout en peper toe en bak nog enkele min.
3. Leg de gekaramelliseerde witlof 
in een vergiet en laat afkoelen.
4. Bestrijk de sneetjes brood heel licht met wat mosterd.
5. Beleg er twee met de ham, kaas en witlof en dek af met de andere twee sneetjes.
6. Bak ze in de verwarmde roomboter aan beide kanten bruin in een ruime koekenpan tot de kaas door en door gesmolten is.
7. Bestrijk de buitenkant van de croques evt. met een doorgesneden teen knoflook.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Delicious magazine

Door: