Sinaasappel wentelteefjes
(5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 1Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Giet de melk samen met de eieren, het sinaasappelschaafsel en de kaneel in een ruime, ondiepe kom.
2. Roer het geheel goed door elkaar.
3. Week het brood in het mengsel. 2 minuten per kant.
4. Terwijl het brood weekt breng je de sinaasappelsap, de marmelade en de suiker aan de kook in een pannetje.
5. Draai het vuur lager zodra het kookt en laat de saus op een klein vlammetje 3-4 minuten sudderen.
6. Verhit de boter in een koekenpan en bak het weke brood tot het goudbruin is. (ongeveer 2 minuten per kant)
7. Dien de wentelteefjes op met een beetje van de saus eroverheen, en een beetje van de saus op het bord.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Nigella Lawson

Door: