Pecan dadel sodabrood
Ster Ster Ster Ster (3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Bak de noten even aan in een droge koekenpan.
3. Meng de bloem en meel door elkaar en roer er het zout en baksoda doorheen.
4. Hak de noten en dadels in stukjes en roer deze door de bloem.
5. Giet de karnemelk erbij en kneed het vlug door tot een bal deeg.
6. Zodra het een geheel vormt hoef je niet meer verder te kneden.
7. Vorm een ronde bal van het deeg en leg deze op de bakplaat.
8. Snijd een diep kruis in het deeg, maar niet helemaal doorsnijden.
9. Bak voor ongeveer 30-35 minuten.
10. Laat het minstens een kwartier afkoelen voor je het aansnijd. De volgende dag is het extra lekker als je het eerst roostert.



Beoordeel het recept:

 (23 stemmen)



Bron: Ikbakerietsvan

Door: ReceptenVandaag