Franse pain au chocolats
(4.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Ontbijt

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Maak het basisdeeg voor croissants t/m de stap om een rechthoek van 20 x 35 cm te maken van het deeg.
2. Het deeg in de lengte doormidden snijden en er ca. 12 vierkantjes uit snijden.
3. De chocolade raspen en op de stukken deeg leggen.
4. Het deeg oprollen.
5. De pain au chocolats op kamertemperatuur tot dubbele grootte laten rijzen.
6. De oven voorverwarmen op 200 graden.
7. De eidooier met de melk loskloppen en hiermee de pain au chocolats bestrijken.
8. De pain au chocolats in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin bakken.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Smulweb

Door: