De lekkerste bruschetta
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 12Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. In een kleine mengkom tomaat, ui, knoflook, basilicum, oregano, zout en peper grondig mengen.
2. Afdekken en in de koelkast zetten.
3. De oven voorverwarmen op 190 graden/gasstand 5.
4. Een stokbrood diagnonaal in 12 plakken snijden.
5. Het brood over een bakplaat verdelen en 5 minuten in de oven goudbruin roosteren.
6. De ovenstand verlagen naar 125 graden/gasstand 1/2.
7. Het tomatenmengsel gelijkmatig over het brood verdelen en deze vervolgens beleggen met plakjes mozzarella.
8. De bakplaat in de oven schuiven en bakken tot de kaas smelt en zich over de tomaat verspreid (ong. 2 minuten). Daarna direct serveren.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Allrecipes

Door: