paasbrood met noten
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Week de rozijnen in warm water.
2. Doe de broodmix in een beslagkom en voeg water, melk, boter en vanillesuiker toe en kneed alles tot een deeg.
3. Laat het deeg in een warme ruimte 10 minuten rijzen onder een vochtige doek.
4. Voeg de noten, tutti frutti en rozijnen toe en kneed het geheel nog even goed door.
5. Laat het vervolgens nog eens 30 minuten rijzen op en warme plaats.
6. Bak het brood in ongeveer 45 minuten af in een voorverwarmde oven van 200ºC.
7. Laat het brood afkoelen op een rooster.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: jumbo supermarkten

Door: