Biscotti met pecannoten, cranberry's en witte chocolade
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 5Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Ontbijt

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 160 graden.
2. Klop de boter los met het suiker.
3. Voeg vervolgens 1 voor 1 de eieren toe
4. Voeg het vanille-extract samen met het zelfrijzend bakmeel aan het ei-suiker mengsel toe.
5. Hak de pecannoten en de chocolade in grove stukjes en voeg deze samen met de sinaasappelrasp en cranberry's toe aan het deeg. Het deeg is door de toevoeging van boter wat plakkeriger dan normaal deeg.
6. Maak van het deeg 2 rollen en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
7. Bak ze 30 minuten op 160 graden.
8. Haal de bakplaat uit de oven en laat de koeken even afkoelen.
9. Snijd de rollen in dunne plakjes van 1 cm breed en leg ze weer op de bakplaat.
10. Bak de koekjes 10 minuten



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Iris

Door: ReceptenVandaag