Wentelteefjes
(5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • BroodHoofdgroep
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1 Snijd de korstjes van de boterhammen af en snijd de boterhammen diagonaal door.

2 Klop eieren, melk, suiker en vanillesuiker met een garde door elkaar en giet dit mengsel in een diep bord.

3 Doe het paneermeel op een plat bord

4 Week de brooddriehoekjes kort in het melkmengsel en wentel ze door het paneermeel.

5 Smelt boter of margarine in een koekenpan en bak de wentelteefjes aan beide zijden bruin.

6 Haal de wentelteefjes uit de pan en bestrooi ze met kaneelsuiker.


Tip:
Heeft u geen oud / droog brood? Laat dan uw boterhammen 1 uur op het aanrecht liggen. Draai ze na 30 minuten om.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Koopmans

Door: