- 4 eieren - 200 g donkere chocolade - 100 g echte boter - 75 g zelfrijzende bloem - 125 g riets
Ingredienten: - 200g dadels zonder pit (zak a 225g) - 75g boter - 150g witte basterdsuiker - 3 e
- 4 eieren - 100 g rozijnen - een beetje water - 4 el rum (voor glazuur) - 200 g roomboter of ma
- 3 eieren (m) - 200 g roomboter - 100 g kruidnootjes - 200 g witte basterdsuiker - 250 g Koopma
- 4 eieren - 50 ml melk - 1 pak Koopmans Oud-Hollandse Tulband - 175 g roomboter of margarine (op
- 4 eieren (middelgroot) - 200 g roomboter of margarine - 1 pak Koopmans Oud-Hollandse Bitterkoekj
- 1 ei - 50 g suiker - 2-3 tl kaneel - 50 g rozijnen - 1 pak Koopmans Appelkruimeltaart - 100 g
- 1 potje kersen - 1 pak Koopmans Chocolade cake - 4 eieren (m) (kamertemperatuur) - 1 pakje Choc
- 1 ei - 1 pak Koopmans Appeltaart - 125 g roomboter of margarine Voor de vulling: - 1200 g zach
- 2 Eieren - Poedersuiker - 1 theelepel Kaneel - 450 gram Aardbeien - 175 gram Amandelen(gemalen
een cakevorm met een inhoud ##BR##van 1,5 liter: - 3 eieren - 200 gram bloem - 150 gram suiker -
- 4 eieren - 180 g suiker - 180 g boter, zachte - 180 g amandelpoeder - 180 g chocolade, pure -
- 6 eieren - 250 gr boter - 350 gr witte bloem - 1/2 theelepel baksoda - 400 gr ruwe rietsuiker
- 4 eieren (m) - 200 g boter of margarine - 1 pak Koopmans Boerencake Keukengerei Papieren cak
- 3 el rum - 3 eieren - 325 g bloem - 50 g suiker - 100 g rozijnen - 1 zakje bakpoeder -
- 75 g koude boter - sinaasappellikeur - 300 g pure chocolade - 500 g ricotta of kwark - 2 zakje
- 60 g cacao (6 el) - 150 g zachte boter - 200 g lekkere biscuit - 200 g bruine basterdsuiker
- 1 el cacao - 1 pak Koopmans Appel-kaneelcake - 4 eieren (m), op kamertemperatuur - 175 g roombo
- 2 eierdooiers - 1 mespuntje zout - 1 eetlepel bloem - 400 gram hotelcake - 2 dl halfvolle melk
- 1 ei - Walnoten - 1 banaan - 60 ml melk - 200 gram bloem - 120 gram chocolade - Halve theel
- 2 eieren - 1/8 tl zout - 250 ml melk - 175 gr bloem - 2 tl bakpoeder - 1/4 tl baksoda - 75 g
- 4 eiwitten - 5 eidooiers - 300 gram bloem - 1 eetlepel cacaopoeder - 250 gram kristalsuiker
- 75 g roomboter - 1 tl kaneelpoeder - 100 g blanke rozijnen - 3 el bruine basterdsuiker - 3 gou
- 2 eieren - 70 gr boter - 1 eierdooier - 150 gr suiker - 3 eetlepels bloem - 1/8 theelepel zou
- 9 grote eieren - 175 gram bloem - 350 gram boter - 1/2 theelepel zout - 3 theelepels carda
- 6 eieren - 250 gr yoghurt - 425 gr cakemeel - 1/4 theelepel zout - 2 eetlepels citroensap - 1
- 3 eieren - 50 g boter - 750 ml melk - 400 g suiker - 450 g rijstmeel - 3 theelepels bakpoeder
- 2 eieren - suikermuisjes - 200 gram boter - 200 gram suiker - 400 gram maizena - 2 zakjes van
- snufje zout - 200 g witte basterdsuiker - 200 g roomboter of margarine - 200 g Koopmans Bakkers
- 200 g basterdsuiker - 5 eieren, gescheiden - 2 el amandelschilfers - 225 g gemalen amandelen -
- 6 eieren - 100 gr suiker - 250 ml slagroom - rasp van 1 limoen - 125 gr zelfrijzend bakmeel -
- 3 eieren - 2 el bloem - 1 tl gemalen kaneel - 100 g boter, gesmolten - 175 g witte basterdsuik
- 2 eieren - 250 gr suiker - 450 gr witte bloem - 1/2 theelepel zout - 2 theelepels bakpoeder -
Voor de nestjes: - 275 gr bloem - 250 gr boter, zacht - 2 eieren, gesplitst - 1 1/2 theelepel va
- 6 eieren - 75 gr bloem - 75 gr maïzena - 200 gr suiker - rasp van de schil van 1 citroen - 1
Voor de koekjes: - 1 eidooier - snufje zout - 225 gram boter - 250 gram bloem - 25 gram cacao p
- 2 eieren - 1 eetlepel honing - 1 eetlepel kaneel - 8 plakjes bladerdeeg - 1 eetlepel stemgembe
Voor de vulling: - 250 gram bosbessen - 20 gram kristalsuiker - sap van een halve citroen Voor
- 1 ei - 25 ml melk - 100 g bloem - 100 g suiker - 1 tl bakpoeder - 25 g boter of margarine, ge
1/2 liter melk een snufje zout 1 eetlepel cacao 100 gram krenten 100 gram rozijnen 1 eetlepel k
- 2 eieren - 110 g bloem - 110 g boter - 1 kl bakpoeder - 100 g roomkaas - 2 el citroensap - 1
- 3 eieren - 11/2 tl bakpoeder - 200 g basterdsuiker - 100 g fijne polenta - geraspte schil van
- zout - 3 eieren - 150 g boter - 50 g krenten - 20 g hazelnoten - 150 ml bruine rum - 1 zakje
- 4 eieren - 225 g suiker - 100 g bloem - 1 tl bakpoeder - 1 tl vanille-extract - 150 g boter,
- 2 eieren - 2 tl zout - 185 g polenta - 1½ tl bakpoeder - 250 g volle yoghurt - 165 g bloem
- 60 ml melk - 100 g boter - 75 g suiker - 100 g bloem - 1/2 tl bakpoeder - 120 ml kokosmelk
Voor het deeg: - cacaopoeder - 75 ml (bron)water - 600 g poedersuiker - 300 g amandelpoeder - 2
- 3 eieren - 70 g ricotta - 3 (bio)sinaasappels - 1 tl bakpoeder, gezeefd - 150 g fijne kristals
Voor het deeg: - snuf zout - 1 el bloem - 60 g bruine suiker - evt 1 Ã 2 el water - 75 g bot
- 2 eieren - 2 tl zout - 185 g polenta - 1½ tl bakpoeder - 250 g volle yoghurt - 165 g bloem
- 1 marshmallow die even groot is als de koekjes - 2 graham crackers, of speculaasjes, of volkoren
- 2 eidooiers - 100 g suiker - 100 g melkchocolade - 100 g pistachenoten - 2 middelgrote eieren
- 200 g suiker - 1 tl bakpoeder - 180 g roomboter - 3 eieren, geklopt - 40 g cacao, gezeefd - 1
- 3 eieren - 100 g bloem - 1 el kaneel - 2 tl bakpoeder - 180 g zachte roomboter - 100 g ge
- 3 eieren - 50 gr sucade - 250 gr suiker - 125 gr krenten - 125 gr rozijnen - 1 mespuntje zout
- 100 gram merengue - 320 ml volle room - 32 gram pure chocolade - 1 eetlepel koffielikeur of rum
- 150 gram bloem - 2 tl Golden syrup - 75 gram cacaopoeder - 1 tl natriumcarbonaat - 4 grote e
- 1 ei - 125 gr boter - 275 gr bloem - 1/2 tl bakpoeder - 100 + 200 gr suiker - 2 tl vanille ex
Voor de kruimellaag: - 130 gr boter - 120 gr bloem - 170 gr suiker Voor de cake: - 3 eieren
- 2 eieren - snufje zout - 225 gr bloem - 125 ml karnemelk - 1 tl kaneelpoeder - 100 gr amandel
- 3 eieren - 1 el honing - 175 gr boter - 1/2 el kaneel - 1/2 el gemberpoeder - 1 el vers geras
- 100 gr rozijnen - 1 ei, losgeklopt - 75 gr witte basterdsuiker - 250 gr zelfrijzend bakmeel -
Voor de brownie: - 2 eieren - snufje zout - 100 gr bloem - 150 gr boter - 250 gr suiker - 125
- 3 eieren - 180 gram roomboter - 180 gram kristalsuiker - 4 eetlepels aardbeienjam - 2 eetlepel
- een ei - 240 ml melk - snufje zout - 225 gram bloem - 60 ml plantaardige olie - een theelepel
- 1 ei - 150 ml melk - snufje zout - 150 gram suiker - 30 gram zachte boter - 1 theelepel bakpo
- 8 marshmallows - 150 g roomkaas - 2 el cacaopoeder - 100 g strooigoed - 2 el halfvolle melk -
- 200 g boter - 200 g lichtbruine basterdsuiker + 2 el extra - 4 eieren - 200 g zelfrijzend bakme
- 2 eieren - 1 dl melk - snuf zout - 1 tl gember - 1 tl kaneel - 300 gr bloem - 1 kruidnagel
- snufje zout - 150 gr suiker - 3 grote eieren - 250 gr ricotta - 100 gr blauwe bessen - 150 gr
Voor de cake: - snuf zout - 1 tl kaneel - 100 gr pecannoten - 80 gr pure chocolade - 1 tl sinaa
- 250 g zelfrijzend bakmeel - 2 tl kardemom - 2 tl gemalen kaneel - 1 tl gemalen kruidnagel - 1 tl
- 2 x 100 g katenspek - 1 eetlepel Zaanse mosterd - 9 plakjes roggebrood, Fries - 1 kuipje MonCho
- 75 g boter - 1 ei, losgeklopt - 1 zakje bakpoeder - 5 eetlepels stroop - 300 g bloem, gezeefd - 2
- 2 eieren - 250 g boter - 150 g bloem - snufje zout - 1 tl baking soda - 270 g havervlokk
- 4 eieren - 200 g boter - 100 g bloem - poedersuiker - 300 g witte basterdsuiker - 1 zakje van
- 1 ei - 1/2 tl zout - 1 tl baksoda - 2 tl bakpoeder - 200 basterdsuiker - 1 tl kaneelpoeder -
- 3 eieren - 1 eetl melk - 110 gr boter - 230 gr bloem - 150 ml water - 100 gr suiker - 2 eetl
- 2 eieren - 250 gr boter - 260 gr bloem - 1 tl bakpoeder - 200 gr kristalsuiker - 2 tl vanille
- 3 eieren - 3 el melk - 2 Ã 3 appels - Poedersuiker - 200 gram bloem - 225 gram suiker - 1
- likeur - 2 eieren - chocolade - snufje zout - 250 gram bloem - 100 gram suiker - 1 eetle
- garneersnoepjes - 200 gram marsepein - beetje poedersuiker - 4 eetlepels poedersuiker - 4 drup
- 2 eetlepels water - kleurstof (oranje) - 5 plakjes bladerdeeg - 200 gram fondantglazuur - Half
- 2 eieren - 2 tl mixed spice - 150 ml zonnebloemolie - 200 g wortels, geraspt - rasp van 1 sina
- 2 eieren - 250 ml melk - snufje zout - 300 gram bloem - 2 tl bakpoeder - 1 el koffiepoeder -
- frituurolie - ½ pak oliebollenmix à 500 g - 1 doosje chocolade fondue à 150 g - 50 g k
- 1 dl melk - 6 oliebollen - 2 dl slagroom - 2 scharreleieren - 60 g chocoladerozijnen - 1½
- ½ tl zout - ½ citroen - 1 tl suiker - poedersuiker - 250 g tarwebloem - ½ tl kaneelp
- 3 eieren - 1 ananas - 125 g bloem - poedersuiker - 1.5 el zonnebloemolie - 125 ml bier (flesj
- zout - 1 ei - poedersuiker - 2 eetlepels melk - 140 gram tarwebloem - ½ theelepel kaneelpo
- 2 eieren - snuf zout - 250 ml melk - 2 tl oregano - 225 gr bloem - 100 gr salami - 1,5 el ba
- 4 eieren - 200 gram bloem - 200 gram suiker - 3 passievruchten - 200 gram zachte boter - 80 g
- 4 eieren - 150 g boter - 200 g suiker - 150 g pure chocolade - 1 tl vanille-extract - rasp va
- 2 eieren - 40 g cacao - 60 g boter - 125 ml melk - 1 tl kaneel - 225 g bloem - 2 tl bakpoede
- 4 eieren - 200 g suiker - 1/2 tl kaneel - rozijnen, even geweld - 200 g appel-mangopuree - 20
- 4 eieren - olijfolie - 2 el cacao - 225 g suiker - 120 g pecannoten - 250 g dadels, ontpit -
- 2 eieren - 60 gr boter - 225 gr bloem - 40 gr cacaopoeder - 125 ml magere melk - 2 theelepels
- 3 eieren - 25 g cacao - 100 g bloem - snufje zout - 200 g suiker - 100 g speculaas - 1 tl ge
- 4 eieren - 1 verse mango - 125 gram suiker - 1 pot aardbeienjam - 2 zakjes vanillesuiker - 12
- 1 ei - 370 gram bloem - 1 mespuntje zout - 2 eetlepels kaneel - schil van een limoen - 1 the
- 4 eieren - snufje zout - 50 gram basterdsuiker - twee theelepels kaneel - een zakje vanillesui
* Voor het deeg - 4 tl egg replacer - 90 ml water - 600 g bloem - 1 zakje gist - 235 ml sojamel
- 6 eieren - 4 dl melk - 600 gr bloem - 400 gr suiker - Zonnebloemolie - 1 mespunt zout - 100
- Brownie - Marsepein in geel, groen en rood - Vanille cupcakes (+ sesamzaadjes)
- 100 ml melk - 1 vanille cake - 90 gram suiker - 1 heel ei + 1 eidooier
- snufje zout - 4 eieren (M) - snufje kaneel - 150 gram kristalsuiker - 1 recept voor karamelsau
* Voor de onderste laag: - 1 ei - 60 ml melk - snufje zout - 115 gr boter - 190 gr bloem - 150
- 200 g bloem - snufje zout - 100 g suiker - 5 g bakpoeder - 5 el pindakaas - 60 g speculaasjes
Cupcakes: - 2 eieren - 225 ml melk - 200 gram bloem - 50 gram suiker - mespuntje zout - 80 ml
- 4 Eieren - 180 ml Water - 100 gram Bloem - 100 gram Roomboter - 6 - 9 Snoeptom
- 1/2 tl Zout - 1 tl Suiker - 2 tl Bakpoeder - 1 1/4 cup Melk (312.5 ml) - 1/2 cup
- 1 ei - snuifje zout - 240 gram fijne suiker - 100 gram discobolletjes - 375 gram zelfrijzende
Brownie: - 4 eieren - 250 gram boter - 200 gram fijne suiker - 150 gram bruine suiker - 200 gra
- 3 eieren - 300 gram suiker - 10 el cacaopoeder - 8 gram vanillesuiker - 240 gram theebiscuitje
- 250 gram boter - 300 gram bloem - 1 tl vanille extract - 100 gram poedersuiker
- 3 bio-eitjes - 300 gr suiker - 1 tl vanille-extract - 80 ml zonnebloemolie - 240 ml natuur yog
- 175 gram boter - 3 grote bananen - 350 ml slagroom - 40 gram poedersuiker - 200 gram digestive
- 2 eieren - snuf zout - 75 gram boter - 340 gram bloem - 225 gram suiker - 8 gram bakpoeder -
- 3 eieren - 2 appels - 2 tl kaneel - 180 g boter - poedersuiker - 2 tl bakpoeder - 2 el haver
- siroop - yoghurt - koekjes - roomboter - mascarpone - cacaopoeder - bruine suiker - karamel
- melk - noten - stroop - ricotta - koekjes - gelatine - roomboter - pindakaas - mascarpone
- koekjes - gelatine - roomboter - chocolade - roomkaas (type philadelphia)
- snufje zout - 125 ml melk - 40 gr bloem - kristalsuiker - 125 ml creme fraîche - 2 el kirs
- 3 el suiker - 3 el kirsch - 125 ml slagroom - 250 g mascarpone - 1 zakje vanillesuiker - 50 g
Voor de cake - 1 tl kaneel - 175 ml melk - snufje zout - 200 gr bloem - 2 tl bakpoeder - 1 ei,
- 1 ei - 150 ml melk - 190 gram bloem - mespuntje zout - 90 gram zachte boter - 1/3 theelepel b
- 150 gram monchou - 4 eetlepels karamelsaus - 1-2 zakjes vanillesuiker - 250 ml opgeklopte slagr
- 4 eieren - 85 gram boter - 130 gram bloem - 250 gram suiker - 200 gram nutella - 250 gram mon
- 2 eieren - snufje kaneel - 100 gram suiker - 100 gram amandelen - klein scheutje citroensap -
Bodem: - 3 eieren - 75 g bloem - 100 g suiker - 25 g cacaopoeder - boter, om in te vetten Vu
- 4 eieren (L) - 150 gram bloem - Een snufje zout - Zakje vanillesuiker - 250 milliliter slagoom
Voor het harde wenerdeeg: - 1 ei - 200 g boter - 300 g bloem - 100 g suiker Voor de frangipa
- 30 ml melk - ¼ theelepel zout - ½ theelepel kaneel - 1 ei, op kamertemperatuur - 50 gram
Voor de bodem: - 60 gram ongezouten roomboter, gesmolten - 160 gram volkoren biscuitjes (ik gebrui
- 25 gram cacao - ¼ theelepel zout - 1 theelepel bakpoeder - 100 ml halfvolle melk - ¼ the
- snufje zout - 50 gram rozijnen - 350-400 ml koud water - 250 gram kastanjemeel - 50 gram pijnb
- 4 eieren - snufje zout - 90 gram bloem - 1,8 dl zonnebloemolie - 2 theelepels bakpoeder - 70
Voor de Bodem: - zonnebloemolie - 40 gram ongezouten roomboter - 8 Digestive koekjes (120 gram)
- 2 eieren - 195 gram bloem - 1/2 theelepel zout - 1 theelepel bakpoeder - 1 1/2 theelepel v
- 2 eieren - 250 gram bloem - 1 theelepel zout - 200 gram kristalsuiker - ¾ theelepel baking
- 2 el boter - 150 g feta - zout/peper - 2 el honing - 2 el olijfolie - 4 takjes rozemarijn -
voor de bodem: - snuf zout - 250 g bloem - 150 g suiker - 1 el paneermeel - 2 zakjes vanille su
- 1 tl kaneel - poedersuiker - 175 g gemalen amandelen - 175 g zelfrijzendbakmeel - 175 g fijne
Voor het wenerdeeg: - 1 ei - 150 g bloem - 100 g boter - 50 g suiker - 1 vanille stokje Vull
- ¼ tl zout - 3 grote eieren - 3 el corn syrup - 1 tl baking soda - 135 g patentbloem - 50 g
- 200gr roomkaas - 2 passievruchten - 25gr poedersuiker - 2el (Griekse) yoghurt - 2el bruine bas
- 1x het recept voor Italiaans schuim - 2x het recept voor een citroen-bosbessen yoghurt cake (maar
- Bakpapier - 2 stuks Eieren - 3 gram Bakpoeder - 60 gram Amandelmeel - Boter om in te vetten
- 2 eieren - 200 gram roomboter - 30 gram cacaopoeder - 150 gram basterdsuiker - 125 gram gezeef