Bosbessentoetje
(2.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • 30 - Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

    Voor de vulling:

  • Voor het beslag

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 190°C.

2. Meng de bosbessen met de kristalsuiker en het sap van de halve citroen. Verdeel de bosbessen over twee kleine ovenschaaltjes.

3. Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en de suiker in een kom. Snij de boter in blokjes en wrijf in de bloem totdat het mengsel lijkt op broodkruimels. Giet er dan de melk bij en klop met een garde tot een beslag.

4. Verdeel het beslag over de bosbessen. Bestrooi met de rietsuiker. Bak de toetjes voor ongeveer 20 minuten in de oven of totdat de bovenkant goudbruin is. Serveer warm.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Yummy in my tummy

Door: