Sinaasappelvanillecake
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten


  • Voor de topping:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Maak dan eerst de topping: doe alle ingrediënten in een pan en breng zachtjes aan de kook.
3. Verwarm al roerend gedurende 10 min.
4. Haal de sinaasappel uit de pan en bedek de bodem van de taartvorm ermee.
5. Klop in een kom eieren, suiker en vanille door elkaar en voeg dan amandelen, boter, bloem en bakpoeder toe.
6. Schep het mengsel in de taartvorm en bak de taart 40-50 min.
7. Laat helemaal afkoelen en stort voorzichtig op een serveerschaal.

TIP! Lekker met niet te zoete slagroom erbij.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Elle

Door: